Alcatel-Lucent Enterprise verleent Dimension Data de status van ‘Global Partner’ in Europa

Alcatel-Lucent Enterprise wordt de grootste verkooppartner van Dimension Data in Europa

Dimension Data, het bedrijf van 6 miljard dollar dat wereldwijd ICT-diensten en -oplossingen levert, heeft aangekondigd dat het van Alcatel-Lucent Enterprise de status van Global Partner in Europa heeft verkregen. Deze erkenning —de hoogst mogelijke accreditatie die Alcatel-Lucent Enterprise verleent— komt er na de overname door Dimension Data van bepaalde dochterondernemingen van NextiraOne in februari van dit jaar, gevolgd door de rebranding van Dimension Data in april.

Via deze overname kreeg Dimension Data er in Europa een sterke communicatietak bij, met een groot aantal klanten in verschillende marktsegmenten (kmo's, de overheidssector en dienstverleners) die technologie van Alcatel-Lucent Enterprise gebruiken.

Deze erkenning houdt in dat Dimension Data officieel bevoegd is voor het ontwerp en de implementatie, levering en ondersteuning van de brede waaier van bedrijfsoplossingen van Alcatel-Lucent Enterprise — waaronder eengemaakte communicatie, oplossingen voor contactcenters en datacenters, en netwerkinfrastructuur voor bedrijven en de overheidssector.

Andrew Coulsen, CEO van Dimension Data Europe: “Dit is al het vijfde jaar dat NextiraOne / Dimension Data de status van ‘Global Partner’ heeft verkregen van Alcatel-Lucent Enterprise, wat een fantastische prestatie is. Het is de strategie van Dimension Data om met verschillende aanbieders van technologie samen te werken, zodat we in staat zijn IT-oplossingen en -diensten te bieden aan onze klanten op basis van de technologie die zij in gebruik willen nemen in hun bedrijfsnetwerken. Dankzij deze status kunnen gebruikers van technologie van Alcatel-Lucent Enterprise blijven rekenen op uitzonderlijke IT-oplossingen en -diensten waarmee ze kunnen groeien in heel Europa, en op termijn zelfs wereldwijd.”

 Ook zei Coulsen nog: “Onze nieuwe schaalgrootte in het kmo-segment vormt bovendien een mooie aanvulling op onze traditionele sterkten op de commerciële en zakelijke markt. Onze strategie in Europa is om in de hele regio te groeien, en we zien nu al nieuwe mogelijkheden voor oplossingen en diensten met technologie van Alcatel-Lucent Enterprise, zowel voor bestaande als voor nieuwe klanten in heel Europa.”

Naar aanleiding van deze aankondiging zei Michel Emelianoff, CEO van Alcatel-Lucent Enterprise: “Het verheugt ons enorm om Dimension Data de status van ‘Global Partner’ toe te kennen. We hebben in het verleden al vele successen geboekt door nauw samen te werken, en zo bedrijven te helpen om de manier waarop mensen communiceren te transformeren, en om nieuwe communicatievormen en -modellen aan te nemen. Ik kijk alvast uit naar een zeer succesvolle samenwerking voor beide bedrijven in de komende maanden en jaren.”

 

Elisah Van Den Heuvel

PR Consultant, NewsEngine PR

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over youEngine

youEngine is de fusie van het marketing- en communicatiebureau youAntwerpen en het PR- en communicatiebureau NewsEngine. youEngine biedt een compleet pakket geïntegreerde marketing- en communicatiediensten aan met public relations, content marketing, sociale media, online marketing en offline activatie.

Neem contact op met