Awingu breidt Management uit met Steve Meynen en Ralph van Lysebeth

Voormalige bestuurders Ingram Micro en Samsung vervoegen snel groeiend cloud softwarebedrijf

Awingu, een Gents bedrijf dat innovatieve software ontwikkelt met de focus op de aggregatie van de werkruimte, kondigt vandaag aan dat Steve Meynen en Ralph van Lysebeth het bedrijf vervoegen, beiden als Chief Commercial Officer. De voormalige bestuurders van Ingram Micro en Samsung zullen bij Anwingu verantwoordelijk zijn voor de nationale en internationale commerciële strategie, waarbij ze bedrijven helpen hun IT-resources en applicaties te verplaatsen naar de Cloud met de web-gebaseerde centrale werkruimte-oplossing van Awingu. 

Steve Meynen, de voormalige BeLux Managing Director van Ingram Micro, heeft een bewezen track record met meer dan 20 jaar ervaring in de verkoop en projecten binnen het reseller-kanaal, samen met een grondige kennis van IT distributiesystemen.
Recent ontving hij de Award voor ‘Channel Personality 2015’ bij de Belgische Channel Awards.

Ralph Van Lysebeth beschikt over uitgebreide ervaring binnen retail, B2B en consultancy en heeft meer dan 20 jaar ervaring als senior manager bij verschillende grootschalige internationale organisaties. Voor hij Awingu vervoegde, werkte hij bij Samsung voor de BeLux als Country Diretcor, Enterprise Business Team.

“Awingu is verheugd dat Steve Meynen en Ralph Van Lysebeth het management team vervoegen. Het zijn allebei heel gerespecteerde personen binnen de ICT-gemeenschap en brengen jarenlange ervaring mee naar ons snel groeiend bedrijf”, aldus CEO Walter Van Uytven.  “Hun ervaring in management zal ons vermogen tot communiceren en operationaliseren zeker versterken en het schept nieuwe belangrijke zakelijke mogelijkheden, aangezien zij niet alleen het commerciële landschap goed begrijpen, maar ook de behoeften van onze klanten die een eenvoudige, veilige en betaalbare oplossing voor BYOD willen, alsook mobiele werkkrachten.”

Steve Meynen trad toe bij Awingu op 17 augustus en Ralph Van Lysebeth zal toetreden tegen het einde van Q3. Beiden zullen tewerk gesteld worden in het Gentse hoofdkantoor.

- EINDE - 

Over Awingu
Awingu is een innovatief softwarebedrijf gespecialiseerd in het leveren van cloudcomputing oplossingen voor bedrijven en organisaties in binnen en buitenland. De organisatie werd opgericht in 2011, is gevestigd in Lochristi bij Gent en telt 20 medewerkers. De ‘clouddesktop’ oplossing van Awingu laat bedrijven en organisaties toe om hun medewerkers op het terrein op een veilige manier te verbinden met alle centrale bedrijfstoepassingen.  De ‘clouddesktop’ oplossing vereist geen enkele installatie op het mobiele apparaat,  de verbinding met het bedrijf is volledig versleuteld, en er worden geen gegevens lokaal opgeslagen. Ook voor de implementatie in het bedrijf zelf dient er vrij weinig te gebeuren om te genieten van de voordelen van deze clouddesktop oplossing.

Meer informatie op www.awingu.com.

Twitter: @AwinguNV

 

Contacteer ons
Stephanie Verwimp Consultant, NewsEngine
Stephanie Verwimp Consultant, NewsEngine
Over youEngine

youEngine is de fusie van het marketing- en communicatiebureau youAntwerpen en het PR- en communicatiebureau NewsEngine. youEngine biedt een compleet pakket geïntegreerde marketing- en communicatiediensten aan met public relations, content marketing, sociale media, online marketing en offline activatie.

youEngine
Nassaustraat 39-41
2000 Antwerpen