Awingu en een selecte groep van partners bundelen krachten in Premium Certified Partnerships

De bedrijven onderstrepen hun onderlinge engagement via De Fly High-campagne 2016 van Awingu

Awingu, een ontwikkelaar van online workspace aggregator software, kondigde vandaag aan dat Accel, BA, BDE Group, ConXion, e-BO Enterprises, IT1, LNS, Nextel, Proximus SpearIT, SAIT, Synergics en Tobania allemaal Premium Certified Partners van Awingu zijn geworden in België. De bedrijven besloten met elkaar in zee te gaan naar aanleiding van de Fly High-campagne 2016 van Awingu. Dat is een campagne die in het leven is geroepen om ervoor te zorgen dat alle partners optimaal voordeel kunnen halen uit de samenwerking. Ze voorziet ook in een pakket van supportdiensten voor bedrijven die eenvoudige, web-based mobiliteit willen implementeren.

Die partners zijn ervan overtuigd dat Awingu de makkelijkste en tegelijk ook eenvoudigste oplossing is voor klanten die de mobiliteit van hun personeel willen opkrikken en hun eindgebruikers een betere ervaring willen bieden. Met Awingu heeft de werknemer genoeg aan een internetverbinding en een toestel dat een HTML5-browser ondersteunt. Een VPN-verbinding en plug-in software heeft hij niet nodig. Voor de oplossing zelf wordt een licentievergoeding 'per gelijktijdige gebruiker' aangerekend.

Naast die Awingu Premium Certified Partners sloten een aantal andere partners zich aan als Awingu Certified Partners. Bekijk de volledige lijst op de website van Awingu.

Walter Van Uytven, CEO van Awingu: “Veel bedrijven zijn op zoek naar eenvoudige en betaalbare mobiliteitsoplossingen. Onze certificatietraining voor Channel Partners blijft immens populair, en de beperkingen van legacy-applicaties en de lagere TCO zijn duidelijk onderwerpen die veel mensen bezighouden. De Fly High-campagne 2016 is voor ons een manier om onze Certified Premium Partners te belonen en hen te helpen hun doelen te realiseren. Dat doen we door hen een waaier aan ondersteunende diensten te bieden, zoals sales support, fondsen voor marketingontwikkeling, support voor leadgeneratie, diepgaande technische scholing en pre-sales support.”

Awingu haal het maximum uit de mogelijkheden van webtechnologie – het is compatibel met alle clouddiensten of IT-infrastructuren, en het kan verbinding maken met elke applicatie, ongeacht waar die zich bevindt, bijvoorbeeld SaaS zoals Office 365, of legacy-applicaties zoals AS400 en SAP. Er worden geen gegevens achtergelaten op het toestel en alle vertrouwelijke bestanden blijven beveiligd, zowel op de werkplek als in de cloud. Bestanden en applicaties delen doe je door een link te versturen om de gegevens in real-time te bewerken. Het is niet nodig software te installeren op persoonlijke apparaten of toestellen van het werk. Het gevolg is een vlekkeloze samenwerking zonder veel gedoe.

Over Awingu

Awingu ontwikkelt software om de mobiliteit van bedrijven te vereenvoudigen en legacy-applicaties te bevrijen. Onze software brengt alle bedrijfsbestanden en -applicaties onder in een veilige online workspace die toegankelijk is vanaf elk toestel of besturingssysteem met een HTML5-gebaseerde browser. Awingu maakt alle bedrijfsapplicaties mobiel zonder de bestaande IT-omgeving te verstoren, en is compatibel met elke clouddienst of infrastructuur. De software vereist geen agent op eigen toestellen of bedrijfsapparatuur, en samenwerken of bestanden delen gaat even makkelijk als een url verzenden. Alle IT blijft centraal beveiligd en er worden geen gegevens op het toestel achtergelaten zodat BYOD op een veilige manier kan worden toegepast. Awingu is de snelste en makkelijkste oplossing voor wie nog mobieler wil werken. We zijn gevestigd in Gent, België met kantoren in de VSA. Surf naar www.awingu.com  voor meer informatie of volg ons op Twitter en Facebook.

 

 

Awingu® is een handelsmerk van Awingu nv in België en Awingu Inc. in de Verenigde Staten.

 

Stephanie Verwimp

Consultant, NewsEngine

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over youEngine

youEngine is de fusie van het marketing- en communicatiebureau youAntwerpen en het PR- en communicatiebureau NewsEngine. youEngine biedt een compleet pakket geïntegreerde marketing- en communicatiediensten aan met public relations, content marketing, sociale media, online marketing en offline activatie.

Contact