Crock-Pot roept oktober uit tot Crocktober

Oktober is dé maand bij uitstek voor slow cooking herfstgerechten

Nu de herfst officieel is begonnen, de temperaturen dalen en de bladeren oranje kleuren, is de tijd voor stoofpotjes, suddervlees, soepen en andere éénpansgerechten waar we dol op zijn, aangebroken. Alleen jammer dat het altijd zoveel tijd vraagt om deze gerechten klaar te maken. Tijd die we meestal niet al teveel op overschot hebben. Met de Crock-Pot is een gebrek aan tijd echter geen geldig excuus meer.

Niemand hoeft meer het hoofd te breken over de vraag ‘wat eten we vanavond’? Want nu de koudere dagen in aantocht zijn, roepen we deze oktobermaand uit tot Crocktober! Dé maand waarin we de herfst vieren met een heerlijk en makkelijk herfstgerecht zonder daar de hele dag voor in de keuken te hoeven staan. Traditionele, nostalgische gerechten zoals die van grootmoeders keuken, maar dan op een makkelijke en moderne manier; met de Crock-Pot! De maaltijden zijn heel divers en variëren van stoofpotjes tot pasta, curries, soepen, sauzen, taarten, stoofvlees, maar ook grotere stukken vlees moeten niet onderdoen.

Slowcooking
Het sleutelwoord tijdens Crocktober is slowcooking, een fenomeen dat in Amerika en Engeland al lange tijd een begrip is. Bewust leven en genieten van verantwoord eten. Tijd besparen op een maaltijd die wel nog steeds even lekker,voedzaam en gezond blijft. Terwijl jij werkt, shopt, vergadert, de kinderen van school haalt, sport of uitrust met een glaasje wijn in de zetel, tovert de Crock-Pot de avondmaaltijd tevoorschijn. Het gebruik is heel makkelijk en praktisch. De Crock-Pot zorgt ervoor dat je - met in de ochtend slechts één druk op de knop - bij thuiskomst direct aan een dampende avondschotel kan beginnen. Doe alle ingrediënten in de Crock-Pot, stel het juiste programma in en de Crock-Pot doet de rest.
 
Slowcooking met de Amerikaanse Crock-Pot is niet alleen razendsnel, maar ook nog eens heel erg gezond en dus verantwoord. Door de kooktechniek waarbij voedsel langzaam – op maximaal 96 graden Celsius – gegaard wordt, blijven smaak, aroma's, kruiden en voedingsstoffen zoals vitaminen en mineralen beter bewaard en worden vlees, vis of groenten niet doorgekookt. Dit alles zonder toevoeging van boter of olijfolie, dus ook nog eens dé uitkomst voor iedereen die op de calorieën let. De Crock-Pot is bovendien duurzaam en zuinigwant het apparaat verbruikt een minimale hoeveelheid energie vanwege zijn lage wattage en is één van de veiligste producten op de markt vanwege de ingebouwde beveiliging dat het systeem automatisch uitschakelt in geval van oververhitting.
 
Happy Crocktober!
Crock-Pot heeft intussen al heel wat varianten in huis. Deze winter staat een remake van een oude klassieker op stapel: de Crock-Pot CR-025. Een compact apparaat in een modern RVS/keramiek jasje, gemakkelijk te bedienen en met drie standen: low, high en een warmhoudstand. In het kader van Crocktober kan deze Crock-Pot je helpen met de bereiding van verschillende herfstgerechten.

De riante inhoud van 3,5 liter maakt dit model geschikt voor gezinnen van ongeveer 4 personen. De uitneembare keramiekschaal is geschikt voor gebruik in de oven en reiniging in de vaatwasser. De glazen deksel maakt het mogelijk om tussendoor het resultaat te bekijken. De Crock-Pot CR-025 wordt geleverd met bijbehorende driedelige lepelset en kost €69,00. Kijk hier voor meer informatie.

Nog meer inspiratie voor gerechten kan je opdoen met het eigen receptenboek van Crock-Pot en via deze link.

De verschillende Crock-Pots uit het assortiment van IT&M zijn verkrijgbaar bij de betere speciaalzaken. De prijzen van de verschillende Crock-Pot modellen variëren van €49 tot €149, afhankelijk van inhoud en functionaliteit.

Kijk hier voor het volledige assortiment.

 

Contacteer ons
Stephanie Verwimp Consultant, NewsEngine
Stephanie Verwimp Consultant, NewsEngine
Over youEngine

youEngine is de fusie van het marketing- en communicatiebureau youAntwerpen en het PR- en communicatiebureau NewsEngine. youEngine biedt een compleet pakket geïntegreerde marketing- en communicatiediensten aan met public relations, content marketing, sociale media, online marketing en offline activatie.

youEngine
Nassaustraat 39-41
2000 Antwerpen