Dit jaar komt de Kerstman gewoon langs de voordeur dankzij de Nuki Smart Lock!

Nuki, een onderneming uit Oostenrijk, heeft de Nuki Smart Lock ontwikkeld, een slim slot met permanente internetconnectie waardoor het openen en het sluiten van de voordeur gebeurt via een smartphone. Gedaan met zoeken naar de sleutel. Met de Nuki app is het ook mogelijk om toegang te verlenen aan andere bewoners van het huis of tijdelijk toegang te verlenen aan vrienden, buren en waarom ook niet de Kerstman? 

Geen gevaarlijke afdalingen door de schoorsteen meer – dit jaar kan de Kerstman gewoon langs de voordeur binnen en zo de pakjes onder de kerstboom leggen zonder enige belemmeringen en in alle discretie dankzij de Nuki Smart Lock!

Nuki wordt geïnstalleerd aan de binnenkant van de deur waarbij er verder niets vervangen of aangepast hoeft te worden. Eenmaal bevestigd aan het slot, draait een geïntegreerde motor de sleutel zodat de bewoner dit niet meer hoeft te doen. Je kan personen tijdelijk toegangsrechten geven, dus ook de Kerstman kan een nachtje toegang krijgen. Hij kan het slot ontgrendelen met zijn smartphone via de Nuki app en stilletjes het huis binnen wandelen zonder slapende bewoners wakker te maken.

Nuki gebruikt Bluetooth 4.0 en wordt beheerd door een applicatie op de smartphone. Wanneer de Nuki Smart Lock verbonden is met de Nuki Bridge netwerkbrug werkt het ook via WiFi. Voor mensen zonder smartphone is de Nuki Fob een interessante oplossing. Met deze kleine Bluetooth-sleutelhanger is één druk op de knop voldoende om de deur te openen.

De prijs van de Nuki Smart Lock bedraagt € 229. De Nuki Combo, bestaande uit een Nuki Smart Lock en een bijhorende netwerkbrug (Nuki Bridge) kost € 299. De prijs van een Nuki netwerkbrug bedraagt € 99 en van de Bluetooth Nuki Fob € 39.

Wil jij de Kerstman dit jaar ook langs de voordeur binnenlaten? Contacteer ons dan meteen en wij sturen met plezier een reviewexemplaar naar jou toe. 

Claudia Petré

Account Manager, youEngine

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over youEngine

youEngine is de fusie van het marketing- en communicatiebureau youAntwerpen en het PR- en communicatiebureau NewsEngine. youEngine biedt een compleet pakket geïntegreerde marketing- en communicatiediensten aan met public relations, content marketing, sociale media, online marketing en offline activatie.

Contact