EEN GEZOND NIEUWJAAR GEBLEND MET DE OSTER

Homecooking blijft een trending topic, dus gaan we daar in 2016 gewoon gezellig mee door. En ook dit jaar blijven ‘gezond’ en ‘gemakkelijk’ de sleutelwoorden in de keuken.  Hulp nodig in de keuken? De Oster Versa, de meest powervolle blender uit het Oster assortiment, klaart al zijn klusjes in recordtijd en met behoud van voedingsstoffen

Eén druk op de knop 
Alle Oster blenders blinken uit in kracht en snelheid, maar de Oster Versa nog wel het meest. Deze hogesnelheidsblender heeft een 1400W motor die het zesbladige mes met meer dan 400 kilometer per uur laat ronddraaien (dat zijn 28.000 toeren per minuut), waardoor verse ingrediënten – ook ‘harde’ ingrediënten zoals bijvoorbeeld een blok Parmezaanse kaas – in slechts een paar seconden tot een supergladde drank, snack, saus of maaltijd worden geblend. Dat bespaart tijd en een heleboel goede voedingsstoffen die anders verloren gaan. Naast een grote snelheidsknop heeft de Versa verschillende voorgeprogrammeerde functies en een pulse-functie voor gemakkelijk pureren, malen, hakken en crushen. Hele stukken vers fruit veranderen in smoothies, sapjes en (low calorie) ijs, noten in homemade notenboters of een drank zoals amandelmelk. Een bijzonder resultaat in circa zes minuten waarmee met grote power en één druk op de knop grof gesneden rauwe groenten tot een dampend warme, gladde soep worden geblend die je direct kunt serveren. 

Duurzaam design
De Oster Versa is jouw keukenbuddy voor het leven. Dankzij de krachtige motor, slijtvaste messen en de unieke ALL-METAL DRIVE  aandrijftechnologie gaat hij jarenlang mee. In tegenstelling tot een aandrijving van kunststof zorgt zo’n 100% metalen aandrijfsysteem namelijk voor beduidend minder slijtage. Moesten er toch tekenen van slijtage zichtbaar zijn, is hij volledig reparabel. En de Oster Versa heeft nog meer voordelen: de compleet zwartmatte afwerking voorkomt vingerafdrukken en de grote, maar handzame 1.9 liter Tritan™ blenderkan is licht, handzaam, kras-, geur- en vaatwasbestendig en kan worden blootgesteld aan hoge temperaturen (tot 160°C) en thermische schommelingen. Met andere woorden: super sterk en daarbij voedselveilig (BPA-vrij).

Dat maakt de Oster Versa geschikt voor het bereiden van zowel koude (zomer)gerechten als warme (winter)soepen (zoals deze), zelfs direct achter elkaar. Was je hem liever af met de hand? Ook dat is zo gebeurd: een druppel afwasmiddel erin, even omspoelen met heet water en klaar. 

En… actie! Schakel de Oster Versa in voor razendsnel:
Blenden – fruit en groenten mixen en fijn hakken voor smoothies, sappen, milkshakes of babyhapjes.
Pureren – groenten of andere verse ingrediënten omtoveren in romige puree, soepen en sauzen.
Malen – noten, zaden, (koffie)bonen en specerijen verpulveren tot een pasta, meel, ‘drie rub’ of drank.
Crushen – ijs of andere bevroren ingrediënten vermalen tot dranken, desserts en (frozen) cocktails. Tip: omdat de Oster Versa ‘crusht’ zonder heet te worden, lukt het eindelijk om van ijsklontjes crushed ice te maken in plaats van ijswater.
Hakken – het in kleine stukjes hakken van vaste ingrediënten voor dips, pesto’s, salsa’s, dressings en marinades.        

Klik hier voor meer informatie over de Oster Versa, hier om hem in actie te zien op YouTube of hier voor een paar verrassende recepten.

Adviesprijs: €399
 
IT&M is de Nederlandse distributeur van de Oster blender. De verschillende Oster modellen zijn verkrijgbaar bij de betere speciaalzaken en diverse websites. De prijzen van de modellen variëren van €139 tot €399, afhankelijk van inhoud en functionaliteit. Meer informatie over het volledige assortiment is hier te vinden.
  

Stephanie Verwimp

Consultant, NewsEngine

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over youEngine

youEngine is de fusie van het marketing- en communicatiebureau youAntwerpen en het PR- en communicatiebureau NewsEngine. youEngine biedt een compleet pakket geïntegreerde marketing- en communicatiediensten aan met public relations, content marketing, sociale media, online marketing en offline activatie.

Neem contact op met