Gedaan met keuzestress. Wij hebben een cadeau voor iedereen!

De Kerstperiode komt er weer aan. En buiten de druk om er vlekkeloos uit te zien op een resem feestjes, is er ook altijd de keuzestress. Want wat koop je dit jaar nu weer voor je broer, vriendin of ouders? Wij lossen die vraag voor je op dit jaar en presenteren je een lijstje waarmee je voor je hele familie en vriendenkring aan de slag kan.

Een stralende huid, zelfs in de winter

Wie zijn geliefde, vriend, dochter of ouders eens goed in de watten wil leggen tijdens de Kerstperiode, kan terecht bij Amway. Zij hebben deze winter speciale travelkits gelanceerd van hun huidverzorgingslijn. De winter is vaak een aanslag op onze huid. Door de barre weersomstandigheden droogt die vaak sneller uit dan we willen. Met de Beauty on-the-go Hydrating Travel Kit Artistry Skin Nutrition krijgt elke huid weer een gezonde glow in 1-2-3 en straalt je bestie een hele Kerstperiode lang!

.Je koopt de Beauty on-the-go Hydrating Travel Kit Artistry Skin Nutrition op amway.be of bij een geselecteerde verkoper vanaf 51.24 euro.
 

Een cadeau voor elk budget

Bij Motorola brachten ze eerder dit jaar de motorola edge 20-familie uit met smartphones in verschillende prijsklassen. De motorola edge 20, edge 20 lite en edge 20 pro gaan verder dan de vorige edge-serie en zijn nu ook compatibel met Motorola’s Ready for-platform waardoor je voortaan snel via je gsm ook kan gamen op je tv of computerscherm. En de batterij van de toestellen gaat twee dagen mee, waardoor ook je kinderen zich in stilte kunnen bezig houden tijdens dat zoveelste kerstdiner.

De motorola edge 20-familie is te koop op motorola.com of bij geselecteerde handelaars. De prijzen variëren tussen de €349.99 en de €699.99 naargelang het toestel.

Een hele dag lang plezier dankzij de Yoga Tab 13

Zie jij je vriend of vriendin ook wel eens turen naar een veel te klein scherm? Dan is er nu een ideale oplossing waar jij ook van kan meegenieten. De Yoga Tab 13 is een multifunctionele tablet van Lenovo die je de hele dag door kan gebruiken. Scroll door het ochtendnieuws tijdens je ontbijt, gebruik hem als tweede scherm tijdens je werkdag of stream je favoriete serie voor het slapengaan. Het kan allemaal dankzij de batterij die meer dan 12u lang meegaat, de dolby speakers en een scherm vol levendige kleuren. Zo heb je een toestel waar je een hele dag lang plezier aan beleeft.

De Yoga tab 13 is te koop voor €749 op lenovo.com of bij geselecteerde handelaars.

Het perfecte blokmaatje 

De Kerstdagen betekenen voor veel studenten helaas ook dat ze in hun blokperiode zitten. Bij Philips Speech hebben ze de perfecte oplossing voor studenten die een hekel hebben aan notities maken. Dankzij de Philips VoiceTracer DVT2810 kunnen studenten al hun notities gewoon inspreken. De spraakherkenningssoftware doet de rest. Gedaan met urenlang allerlei teksten over te schrijven.

De Philips VoiceTracer DVT2810 koop je al voor 129,99 euro bij Bol.com, Fnac en Vanden Borre.

Ook de kleinste gaat moeiteloos mee 

Voor velen onder ons staan de kerstdagen ook gelijk aan overvolle agenda’s met verschillende dinerfeestjes met vrienden en familie. En waar je doorheen het jaar wel eens kan rekenen op een babysit, neem je je kroost nu mee. Dankzij de handige On-The-Move slaapzakken van Ergobaby hoef je de kleinsten niet meer wakker te maken en uit te kleden wanneer je ze uit bed haalt en meeneemt met de auto.  Bovendien wordt ook verschonen eenvoudig dankzij de tweewegsrits en werd er een opening voorzien voor autogordels.

De On-The-Move Slaapzak is via www.ergobaby.be te koop vanaf € 34,90.

Nooit nog verwarring 

  • “Van wie is dit cadeau?”
  • ‘Van mij denk ik. Ik kocht het voor… euhm… Even voelen.’

Herkenbaar? En toch overkomt het ons ieder jaar opnieuw. De oplossing is nochtans simpel: label je pakjes onder de kerstboom. En dat hoeft helemaal niet saai te zijn. Zo brengt labelproducent My Nametags speciaal voor de feestdagen glitterstickers op de markt. Deze feestelijke stickers vind je in november en december terug op hun website. Bovendien kan je ze helemaal zelf ontwerpen. Zo vergeet je nooit meer welke cadeautjes jij kocht en voor wie.

Personaliseer de labels van My Nametags op www.mynametags.be vanaf € 16,95.

Kerstcadeaus met een goed hart 

Bovenal is de kerstperiode een tijd waarin we ook anderen een hart onder de riem willen steken. Heb je er al eens over nagedacht om deze periode een goed doel te steunen? Zo brengt Pink Ribbon, de nationale organisatie in de strijd tegen borstkanker, ook dit jaar weer tal van leuke gadgets op de markt. Denk maar aan roze kerstballen, een mooi armbandje of agenda. Op deze manier geef je niet alleen een tof geschenk, maar steun je er ook hun werking mee. Een kerstcadeau met een grote impact dus.

Je vindt de Pink Ribbon webshop terug op Pink Ribbon Belgium Shop (pink-ribbon.be)

Open de deur naar 2022… met je smartphone

Je deur openen met je huissleutels, dat is zó 2021. Met de Nuki Smart Lock 3.0 heb jij in 1,2,3 het slimste slot van de buurt. Ben je nog boodschappen aan het doen voor dat perfecte diner met vrienden, maar staan zij al voor de deur? Met de Smart Lock 3.0 laat je hen alvast binnen met je smartphone terwijl jij aan de kassa staat. Door de doe-het-zelfinstallatie kunnen alle mannen hun innerlijke handige Harry tevoorschijn halen en natuurlijk opscheppen bij vrienden hoe ze helemaal zelf hun slimme slot hebben geïnstalleerd.

De Nuki Smart Lock 3.0 is beschikbaar vanaf €149 via https://shop.nuki.io/nl/ en is verkrijgbaar in verschillende pakketten met accessoires.

Contacteer ons
Over youEngine

youEngine is de fusie van het marketing- en communicatiebureau youAntwerpen en het PR- en communicatiebureau NewsEngine. youEngine biedt een compleet pakket geïntegreerde marketing- en communicatiediensten aan met public relations, content marketing, sociale media, online marketing en offline activatie.

youEngine
Nassaustraat 39-41
2000 Antwerpen