Geen tijd meer kwijt dankzij de Thomas Quick Stick handstofzuiger

Een stofzuiger dat werkt op batterijen is lichter en gemakkelijker te gebruiken dan een traditionele stofzuiger. Het biedt meer flexibiliteit en staat altijd klaar, zelfs als er geen stopcontact in de buurt is. Thomas Stofzuigers stelt de Quick Stick Tempo en Quick Stick Family voor, twee draadloze en wendbare handstofzuigers waardoor het schoonmaken van nauwe openingen en moeilijk bereikbare hoeken een fluitje van een cent wordt. Deze multifunctionele alleskunner wordt steeds populairder bij Belgische gezinnen. Door de handige accessoires en het gemakkelijke gebruik, is de Thomas Quick Stick het perfecte toestel voor een snelle reiniging tussendoor.

Tapijt, tegels, houten vloeren of onder kasten – de nieuwe Thomas Quick Stick-modellen verwijderen moeiteloos al het vuil, stof en dierenharen van alle oppervlakten. De elektrische turboborstel met draaifunctie van 180 graden is zeer wendbaar en garandeert uitstekende resultaten. Zelfs vervelende hoeken die voordien onbereikbaar leken, krijg je nu gemakkelijk schoon. Met een gewicht van slechts 2,1 kilogram is de Thomas Quick Stick ideaal voor het stofzuigen van trappen zonder dat je hierbij je rug belast. Struikelen over draden behoort vanaf nu tot het verleden dankzij de draadloze technologie van Thomas. Daarnaast is het 3-in-1 multifunctionele mondstuk handig voor het stofzuigen van nauwe openingen, meubels en bekleding. Gedaan met het wisselen van mondstukken.  

Gemakkelijk te gebruiken en altijd klaar voor actie

De nieuwe Quick Stick-modellen van Thomas zijn uitgerust met lithium-ion-batterijen waardoor je 15-20 minuten aan een hoge kracht kan stofzuigen. De batterij van de Quick Stick Tempo bedraagt 2,000 MAh en de batterij van de Quick Stick Family bedraagt 2,500 MAh. De handige LED-indicator geeft een signaal als het tijd is om de batterij op te laden. De Thomas Quick Stick is niet alleen een krachtig toestel, het is ook een doordacht toestel. Wanneer je klaar bent met stofzuigen, open je gewoon het deksel en gooi je de inhoud weg. Indien de uitlaatfilter verstopt raakt, kan je het toestel gemakkelijk uitspoelen of de uitlaatfilter vervangen. De Thomas Quick Stick wordt geleverd met een praktische montageframe. Het biedt een handige opslagruimte waardoor dit apparaat meteen veilig ligt.

De muntgroene Thomas Quick Stick Tempo kost € 149,- en de prijs van de oranje Thomas Quick Stick Family bedraagt € 169,-. Beide toestellen zijn beschikbaar bij geselecteerde retailers waaronder Media Markt. Meer informatie over Thomas producten kan je terugvinden op de website http://www.thomashelps.com/ en op de Facebookpagina van Thomas  https://www.facebook.com/thomasbelgium/

- Einde persbericht - 

Over Thomas
Het bedrijf werd vorige eeuw opgericht door Robert Thomas en is gesitueerd in Neunkirchen, Duitsland. Vandaag is Thomas internationaal actief, maar blijft wel bewust ‘Made in Germany’, waardoor het bedrijf een hoge standaard kan aanhouden en hun klanten het beste kan aanbieden. De productie van het eerste elektrische wasmachine dat aangedreven werd door een motor, blijft één van de belangrijkste mijlpalen van Thomas. Het bedrijf wordt nog steeds geleid door de familie Thomas, waarvan nu al de vierde generatie aan het hoofd staat. In Neunkirchen in Siegerland worden alle apparaten van Thomas geproduceerd die voldoen aan de hoogste kwaliteits- en onderhoudsnormen. Apparaten van Thomas zijn beschikbaar in grote en kleine doe-het-zelf winkels doorheen Duitsland en worden online verkocht in meer dan 30 landen wereldwijd. Meer informatie vind je terug op www.robert-thomas-de.  

Claudia Petré

Account Manager, youEngine

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over youEngine

youEngine is de fusie van het marketing- en communicatiebureau youAntwerpen en het PR- en communicatiebureau NewsEngine. youEngine biedt een compleet pakket geïntegreerde marketing- en communicatiediensten aan met public relations, content marketing, sociale media, online marketing en offline activatie.

Contact