Gezocht: 250 nieuwe werknemers!

Janssens Field Services anticipeert op uitrol glasvezelkabel en slimme meters

9 maart 2017 - Het Antwerpse Janssens Field Services (JFS) gaat opnieuw fors aanwerven. De gespecialiseerde installateur van nieuwe technologie zoekt  250 nieuwe werknemers over het hele land om te anticiperen op de uitrol van glasvezelkabel en slimme meters. JFS verstevigt zo de basis voor verdere groei dit jaar.

Eind vorige maand communiceerde Proximus zijn eerste stappen in de glasvezelkabeluitrol naar de residentiële markt. De operator investeert de komende 10 jaar maar liefst 3 miljard euro in de toekomst van snel internet. Bovendien werd bekend dat vanaf 2019 slimme meters de huidige elektriciteitsmeters zullen vervangen in Vlaanderen.

Als gespecialiseerde technische dienstverlener voor onder meer telecomoperatoren en energieleveranciers, zoals onder andere Proximus en Engie, anticipeert JFS nu op deze twee golven. De Antwerpse onderneming werft maar liefst 250 extra technici aan in het hele land om de glasvezelbekabeling en andere zogenaamde Internet of Things (IoT) projecten mee te helpen uitrollen en zijn groei te bestendigen.

“We zoeken geen specifieke, wel technisch onderlegde profielen. In onze interne JFS Academy leiden we de mensen verder op zodat ze met de vereiste expertise deze nieuwe technologieën kunnen implementeren volgens de kwaliteitsnorm van de klant”, vertelt Koen Verbergt, CEO bij JFS. “Het betreft een investering van 30 opleidingsdagen per hoofd, of in totaal 6000 opleidingsdagen, naast € 1 miljoen euro aan materiaal.”

Sinds zijn oprichting 10 jaar geleden realiseerde de ex-laureaat van de Trends Gazellen een indrukwekkende organische groei die afgelopen jaar in een stroomversnelling kwam dankzij de verregaande samenwerking met de Europese marktleider SOLUTIONS 30. JFS groeide in 2016 met 31% en stelt momenteel 700 medewerkers te werk in Benelux. Dat zijn er 150 meer dan een jaar voordien.

Van een installateur van telecommunicatie is het naar een gespecialiseerde leverancier van innovatieve technologieën geëvolueerd, waaronder smart energy en smart security. “De voortdurende investering in ‘human capital’ heeft ons een marktleiderschap bezorgd op basis waarvan JFS niet alleen als eerste werd geselecteerd om ‘Fiber to the Home’ (FTTH) activiteiten in België uit te voeren maar ook het groeipotentieel in Nederland verder zal kunnen aanboren. Met deze uitdagingen in het vooruitzicht wordt 2017 ongetwijfeld een nieuwe mijlpaal in de geschiedenis van onze organisatie”, besluit Koen Verbergt.

 

Over Janssens Field Services:

Janssens Field Services is Benelux marktleider in de installatie van telecom- en utility-aparatuur in particuliere woningen, winkels en kleine tot middelgrote ondernemingen. Concreet plaatst het bedrijf telefoon- en internetverbindingen, slimme thermostaten, smart home technologie en home security-oplossingen in opdracht van telecomoperators, nutsbedrijven en grote verkooporganisaties. Janssens Field Services biedt zijn klanten een one-stop-shop dienstverlening aan waarbij callcenter-activiteiten, orderverwerking, logistieke ondersteuning, project management, web tools en consultancy in een totaalaanbod - smooth operations - worden geïntegreerd.

JFS is in 2506 opgericht door Christophe Vervroegen (COO) en Koen Verbergt (CEO) en heeft zijn maatschappelijke zetel in Antwerpen. De onderneming telt vandaag 700 medewerkers en verwierf in 2016 een omzet van 33 miljoen euro.

Meer informatie vindt u op de website www.jfs.be

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over youEngine

youEngine is de fusie van het marketing- en communicatiebureau youAntwerpen en het PR- en communicatiebureau NewsEngine. youEngine biedt een compleet pakket geïntegreerde marketing- en communicatiediensten aan met public relations, content marketing, sociale media, online marketing en offline activatie.

Contact