HAAL MEER UIT DE ZEE MET JUVAMINE

Voedingssupplement bestrijdt vermoeidheid voor minder dan 20 eurocent per dag

Juvamine, gespecialiseerd in voedingssupplementen, lanceert Magnesium uit de zee met vitamine B6. Deze tabletten om in te slikken bestrijden vermoeidheid en dragen bij tot een psychologisch evenwicht.  

Wat een fijn vooruitzicht, de lente staat voor de deur! Dat laatste beetje vermoeidheid dat de winter bij ons achterliet willen we nog bestrijden. Juvamine kan daarbij helpen, want zij brengen nu magnesiumtabletten met magnesium uit de zee en vitamine B6 op de markt.

Waarom net deze twee elementen? Magnesium uit de zee is de meest natuurlijke vorm van magnesium en wordt daardoor beter opgenomen door het lichaam. Magnesium is van nature aanwezig in ons lichaam en zorgt voor een normale werking van onze spieren.  Vitamine B6 heeft dan weer een werking die complementair is met die van magnesium, want die vitamine zorgt voor een betere werking van het zenuwstelsel en vermindert vermoeidheid.

In samenwerking zorgen deze twee componenten voor een algemeen beter welzijn, doordat het niet alleen bijdraagt tot een betere werking van het zenuwstelsel, maar ook voor een psychologische opkikker zorgt.

 Deze tabletten zorgen voor 100% van je dagelijkse behoefte aan vitamine B6 en 80% van je dagelijkse behoefte aan magnesium.

De verpakking van Juvamine bevat 30 tabletjes, wat goed is voor 30 dagen. Neem minstens gedurende een maand dagelijks een tabletje in met behulp van een glas water, liefst ’s ochtends.
Een verpakking met 30 tabletjes magnesium uit de zee en vitamine B6 komt op de markt voor 5,49 euro in de Belgische drogisterijen en supermarkten.

---

Over Juvamine
Het is de filosofie van Laboratoires Juvamine om een gamma van innovatieve producten op de markt te brengen die gezonde mensen helpen om gezond te blijven. Dankzij innovatie kan Juvamine beantwoorden aan de verschillende noden van consumenten door praktische producten op de markt te brengen, die makkelijk zijn in gebruik en volgens verschillende formules en in verschillende doseringen beschikbaar zijn. Juvamine streeft naar de optimale verhouding tussen prijs en kwaliteit.

Juvamine brengt producten op de markt, onderverdeeld onder enkele gamma’s, die aan ieders noden beantwoorden:

  • Vitamines: Een compleet gamma aan vitamines, multi-vitamines en mineralen
  • Phytotherapie: Natuurlijke producten, waarvan hun formule gebaseerd is op planten en natuurlijke ingrediënten
  • Gewichtsvermindering: innoverend gamma om gewicht te helpen verliezen aan de hand van gastronomische smaken en optimale formues voor gewichtsverlies
  • Thee en infusies: infusies op plantenbasis
  • Voeding en expertise: specifieke formules voor bijvoorbeeld het geheugen, schoonheid,...

Stephanie Verwimp

PR-Consultant, NewsEngine PR

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over youEngine

youEngine is de fusie van het marketing- en communicatiebureau youAntwerpen en het PR- en communicatiebureau NewsEngine. youEngine biedt een compleet pakket geïntegreerde marketing- en communicatiediensten aan met public relations, content marketing, sociale media, online marketing en offline activatie.

Neem contact op met