HOU JE GEWICHT ONDER CONTROLE MET JUVAMINE ARTISJOK

Voedingssupplement houdt je gewicht voor minder dan een halve euro per dag onder controle

Juvamine, gespecialiseerd in voedingssupplementen, lanceert Juvamine Artisjok. Dit vloeibare supplement bevat de werkzame stoffen, vitamines en mineralen van de artisjok in geconcentreerde vorm. Het extract van artisjok dat aanwezig is in de Juvamine Artisjok werkt vochtafdrijvend en biedt een optimale leverdrainage. Door de combinatie van deze twee factoren helpt Juvamine Artisjok, net als de groente zelf, om je gewicht onder controle te houden. Een flesje van 500 ml bevat genoeg voedingssupplement voor 20 dagelijkse doses en kost slechts 7,99 euro* in de supermarkt.

De Grieken en de Romeinen kenden reeds de capaciteit van de artisjok om de spijsvertering te bevorderen. Juvamine, een Frans merk gespecialiseerd in voedingssupplementen, pakt uit met een geconcentreerde formule die alle voordelen van de artisjok bevat. Artisjok bevordert gewichtsverlies, draagt bij tot een evenwichtige spijsvertering, optimaal intestinaal comfort en een normaal vetgehalte in het bloed.

Ondanks zijn uitzonderlijke eigenschappen is de artisjok echter geen vaste waarde in de Belgische keukens. En omdat eetgewoonten nu eenmaal moeilijk te veranderen zijn, bracht Juvamine alle goede eigenschappen van de artisjok samen in één supplement. Juvamine Artisjok zorgt niet enkel dat je gewicht op peil blijft, het draagt ook bij tot een normaal vetgehalte in het bloed, het zorgt ervoor dat je lever gezond blijft, het is een bron van anti-oxydanten en werkt vochtafdrijvend.

Een flesje van 500 ml bevat 20 doses waarmee je 20 dagen verder kan. Je neemt dagelijks één dosis in die je verdunt in een glas water.

De adviesprijs van Juvamine Artisjok bedraagt 7,99 euro, inclusief BTW, voor een flesje van 500 ml. Juvamine Artisjok is vanaf begin maart verkrijgbaar in België bij drogisterijen en supermarkten.

* Aanbevolen verkoopprijs

Over Juvamine
Het is de filosofie van Laboratoires Juvamine om een gamma van innovatieve producten op de markt te brengen die gezonde mensen helpen om gezond te blijven. Dankzij innovatie kan Juvamine beantwoorden aan de verschillende noden van consumenten door praktische producten op de markt te brengen, die makkelijk zijn in gebruik en volgens verschillende formules en in verschillende doseringen beschikbaar zijn. Juvamine streeft naar de optimale verhouding tussen prijs en kwaliteit.

Juvamine brengt producten op de markt, onderverdeeld onder enkele gamma’s, die aan ieders noden beantwoorden:

  • Vitamines: Een compleet gamma aan vitamines, multi-vitamines en mineralen
  • Phytotherapie: Natuurlijke producten, waarvan hun formule gebaseerd is op planten en natuurlijke ingrediënten
  • Gewichtsvermindering: innoverend gamma om gewicht te helpen verliezen aan de hand van gastronomische smaken en optimale formues voor gewichtsverlies
  • Thee en infusies: infusies op plantenbasis
  • Voeding en expertise: specifieke formules voor bijvoorbeeld het geheugen, schoonheid,...
Contacteer ons
Over youEngine

youEngine is de fusie van het marketing- en communicatiebureau youAntwerpen en het PR- en communicatiebureau NewsEngine. youEngine biedt een compleet pakket geïntegreerde marketing- en communicatiediensten aan met public relations, content marketing, sociale media, online marketing en offline activatie.

youEngine
Nassaustraat 39-41
2000 Antwerpen