IFA 2014 ​ Loewe: Never Stop Beginning

  • Volledig nieuw UHD televisiegamma
  • Fascinerende nieuwe applicaties
  • Ook beschikbaar voor de huidige producten
  • Vier nieuwe televisiereeksen
  • Made in Germany

Kronach / Berlijn, Duitsland - In lijn met het thema "Never Stop Beginning" voor de technologiebeurs IFA 2014 in Berlijn presenteert Loewe een volledig nieuw productgamma  waaronder een exclusieve serie ultra high definition televisietoestellen. De televisiefabrikant biedt tevens een handige software-upgrade aan die het mogelijk maakt om de spannende nieuwe applicaties, zoals die tijdens de IFA gepresenteerd worden, ook te gebruiken op de Loewe-toestellen die nu al verkocht worden. Hiermee onderstreept de onderneming de langdurige gebruikswaarde van zijn premiumproducten.

Loewe Besturingssysteem

Alle nieuwe applicaties zijn geïntegreerd in het nieuwe Loewe-besturingssysteem. Loewe introduceert fascinerende en toffe nieuwe functies die speciaal ontworpen zijn om de gebruiksvriendelijkheid van home entertainment systemen gevoelig te verbeteren. De toepassingen gaan van een functie om snel van kanaal te veranderen en een intelligente zoekapplicatie, tot een functie om het televisietoestel van op afstand te programmeren met een smartphone en mobiel TV te kijken op een tablet via het Wi-Fi-netwerk. Bijzonder interessant is het Loewe-toestel met een ingebouwde hard disk recorder. De nieuwe functie Loewe Multi Recording maakt het mogelijk om twee verschillende programma’s op te nemen terwijl u gelijktijdig naar een derde kanaal kijkt. Dit systeem werkt ook met een externe USB harde schijf.

Loewe Masterpiece: een elegant televisietoestel met gebogen scherm

De Loewe Masterpiece is de nieuwste generatie van designtoestellen met licht gekromd scherm die nieuwe creatieve en technische mogelijkheden biedt. Deze revolutionaire gebogen TV plaatst de kijker in het midden van de actie. De kromming verhoogt het gevoel van contrast en ruimtelijke diepte. Het balanceren van de afstand tussen de kijker en het totale oppervlak van het scherm doet beelden groter lijken en meer realistisch en natuurlijker overkomen in ultra-high definition kwaliteit. Loewe heeft  met de Masterpiece een allesomvattende en ongeëvenaarde productervaring gecreëerd. Deze is gebaseerd op geavanceerde beeldtechnologie en wordt versterkt door de krachtige sound van het audiosysteem dat in de sokkel geïntegreerd is. De Loewe Masterpiece wordt tijdens IFA 2014 gepresenteerd als een ontwerpstudie met een 65-inch scherm.

Loewe Reference: high-end televisie met uitmuntende geluidskwaliteit

De nieuwe Loewe Reference is een high-end Smart TV, die indruk maakt met zijn perfecte beeld- en briljante geluidskwaliteit. Hoogwaardige materialen variëren van het aluminiumframe dat het scherm als een kunstwerk omkadert tot de anti-reflecterende contrastfilter en de hoogwaardige stoffen voor de covers van de luidsprekers. Een intelligente luidsprekerconfiguratie, ontworpen door de audiospecialisten van SOEN©, creëert een verbluffende en briljante sound die anders alleen maar bereikt wordt met add-on sound bars. In Loewe Cinema Surround Mode genereert de SOEN© sound bar indrukwekkende virtuele 3D-audio zonder extra luidsprekers. De nieuwe Loewe Reference kan uiteraard ook worden uitgebreid met externe luidsprekers van Loewe zodat een volledig home entertainment systeem ontstaat.

Loewe Connect: de netwerkexpert

Naar één zender kijken, terwijl een andere in picture-in-picture-modus te volgen is en tegelijkertijd een derde programma opgenomen wordt met de geïntegreerde harddisk recorder – deze mogelijkheden maken het nieuwe gamma Loewe Connect uniek. Dit en nog meer is nu ook mogelijk met behulp van een mobiel toestel. Dankzij Loewe Mobile Recording kunnen gebruikers eenvoudig en intuïtief hun televisietoestel via de Loewe Smart Assist app voor Android en iOS programmeren – leuk als de vergadering onverwachts uitloopt en je die ene film toch nog wil opnemen. Het programmeren van de geïntegreerde harddisk recorder is eenvoudiger dan ooit met de elektronische programmagids van Loewe die volledig geïntegreerd is in het televisietoestel en de Loewe app.

Loewe Art: bliksemsnel zappen

De nieuwe Loewe Art televisies zijn net als de andere nieuwe Loewe TV's de snelsten als het gaat om het kiezen van andere kanalen. Dit geeft de kijker meteen een volledig overzicht van wat er op de andere zenders speelt wanneer een film plots onderbroken wordt met reclame. De functie werkt ook naadloos met picture-in-picture-technologie om toch nog een oogje op het originele programma te houden. Supersnel kanalen wijzigen met Loewe Instant Zapping garandeert een optimale gebruiksvriendelijkheid.

Made in Germany

Loewe-producten worden allemaal in Duitsland ontwikkeld vanaf de allereerste ontwerpschetsen tot en met het volledige technologische concept. De voordelen zijn duidelijk: decennialange ervaring en een professioneel partnernetwerk waarborgen premiumproducten van de hoogste kwaliteit. Het gros van de Loewe-producten wordt bovendien ook in Duitsland geproduceerd.

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over youEngine

youEngine is de fusie van het marketing- en communicatiebureau youAntwerpen en het PR- en communicatiebureau NewsEngine. youEngine biedt een compleet pakket geïntegreerde marketing- en communicatiediensten aan met public relations, content marketing, sociale media, online marketing en offline activatie.

Contact