IFA 2014 ​ Loewe Operating System: met verhoogde Fun Factor

  • Gelijktijdig opnemen van meerdere programma's
  • Programmeren van op afstand
  • Televisie to go
  • Intelligente artist search
  • Geïndividualiseerd besturingssysteem
  • Snelle zenderwisselaar

Kronach, Duitsland – Het Loewe Operating System, voorgesteld op de technologiebeurs IFA 2014 in Berlijn introduceert boeiende nieuwe functies die leuk om te gebruiken en speciaal ontworpen zijn om de gebruiksvriendelijkheid van home entertainment systemen te verbeteren. De toepassingen gaan van een functie om snel van kanaal te veranderen en een intelligente zoekapplicatie, tot een functie om het televisietoestel van op afstand te programmeren en mobiel TV te kijken op een tablet via het Wi-Fi-netwerk. Het Loewe Operating System is reeds geïntegreerd in de nieuwste Loewe-televisietoestellen. Blijvende gebruikswaarde: eerder aangeschafte apparaten van Loewe (chassis SL 2xx) kunnen eenvoudig worden opgewaardeerd met een USB flash drive.

Loewe Multi Recording

Soms is het moeilijk om met de hele familie of met een groep vrienden akkoord te gaan welk programma er bekeken zal worden. Of misschien moeten er twee favoriete programma’s op hetzelfde moment opgenomen worden. Geen probleem als je een Loewe-tv uitgerust met een geïntegreerde DR+ hard disk recorder. De nieuwe functie Loewe Multi Recording maakt het mogelijk om twee verschillende programma’s op te nemen en tegelijkertijd naar een derde zender te kijken. Dit systeem werkt ook met een externe USB harde schijf.

Loewe Smart tv2move

Loewe Smart tv2move transformeert een tablet computer in een tweede televisietoestel. U hoeft dus niet geen enkele live-uitzending meer te missen. De nieuwe Loewe app zapt doorheen alle TV-zenders, alle opnamen of speelt gearchiveerde bestanden op de hard disk recorder af en dat volledig onafhankelijk van de televisie in de woonkamer. De app werkt overal binnen het bereik van een Wi-Fi-netwerk - van de slaapkamer naar de keuken of het terras.

Loewe Mobile Recording

Vanaf nu mist u geen enkel favoriet tv-programma meer als u niet thuis bent. Loewe Mobile Recording aangestuurd via de Loewe Smart Assist app maakt het mogelijk om van op afstand met een smartphone tv-programma's eenvoudig en snel op te nemen.

Loewe Artiest Search

Met Loewe Artist wordt het zoeken naar je favoriete artiest echt kinderspel. De internetradiofunctie in de televisietoestellen van Loewe biedt een ongeëvenaarde keuze aan muziekkanalen: 30.000 internetradiostations van over de hele wereld bieden alle genres aan van barok tot rock. Met de intelligente zoekfunctie kunt u eenvoudig de naam van een artiest ingeven waarna een lijst van radiostations op het tv-scherm wordt getoond die op dat moment die bepaalde muziek spelen. Met een druk op de knop selecteert u het gewenste programma terwijl de overzichtsfunctie toont welke stations vaak muziek van uw favoriete artiest spelen.

Loewe Instant zenderzappen

Loewe besteedt veel aandacht aan de gebruiksvriendelijke bediening van zijn toestellen. Dit bewijst de zelf ontwikkelde functie Instant Channel Zapping die zorgt voor een bliksemsnelle verandering van zende. Zappen door het uitgebreide aanbod van tv-programma’s gaat nu sneller en gemakkelijker dan ooit.

Loewe Assist Media 2015

De elegante, overzichtelijke user interface Loewe Assist Media zorgt voor een eenvoudige, intuïtieve en individuele bediening van het volledige Loewe Home Entertainment systeem. Een gebruiksvriendelijke bediening wordt ondersteund door duidelijke en intelligent ontworpen iconen. De meeste Loewe-televisietoestellen zijn voorzien van een geïntegreerde hard disk recorder. Loewe heeft een daarom een nieuwe mapstructuur ontwikkeld die een beter overzicht van de gearchiveerde bestanden biedt en het makkelijker maakt om gemaakte opnames te organiseren.

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over youEngine

youEngine is de fusie van het marketing- en communicatiebureau youAntwerpen en het PR- en communicatiebureau NewsEngine. youEngine biedt een compleet pakket geïntegreerde marketing- en communicatiediensten aan met public relations, content marketing, sociale media, online marketing en offline activatie.

Neem contact op met