Kerstcadeaus: originele ideeën om het hele gezin blij te maken, voor elk budget!

Kerstcadeaus: originele ideeën om het hele gezin blij te maken, voor elk budget!

De feestdagen naderen snel! Dit is dus het moment om op zoek te gaan naar het perfecte cadeau voor je geliefden. Wil je indruk maken, maar heb je weinig inspiratie? We begrijpen het, het is niet altijd makkelijk om steeds opnieuw originele ideetjes te vinden. Maar geen paniek, wij hebben een aantal cadeau-ideeën voor het hele gezin voor elk budget op een rijtje gezet. Een betekenisvol cadeau voor een goedhartig familielid, een nuttig en trendy accessoire voor jonge ouders, een leuk en kleurrijk cadeau voor de kleintjes, of een hightech gadget voor je vader die alles al heeft, en niet te vergeten iets speciaals voor je trouwe viervoeter. Er ligt dit jaar voor ieder wat wils onder de boom!

Kerstcadeaus met een goed hart 

De kerstperiode is een tijd waarin we ook anderen een hart onder de riem willen steken. Heb je er al eens over nagedacht om tijdens deze periode een goed doel te steunen? Zo brengt Pink Ribbon, de nationale organisatie in de strijd tegen borstkanker,ook dit jaar weer tal van leuke gadgets op de markt. Denk maar aan roze kerstballen, een mooi totebag of thermosfles. Pink Ribbon biedt ook kledij en accessoires aan, voor mannen, vrouwen en de kinderen. Je slaat twee vliegen in één klap: je geeft een leuk cadeau en steunt tegelijkertijd het werk van de organisatie. Op de Pink Ribbon webshop zijn veel cadeau-ideeën te vinden: Pink Ribbon België Webshop.

Nu de temperaturen buiten dalen, wordt het tijd om de gezelligheid naar binnen te halen. Hoe kan dat beter dan met de Pink Ribbon-kerstballen? Zo geef je jouw kerstboom kleur op een originele manier én toon je jouw steun in de strijd tegen borstkanker. De kerstballen zijn verkrijgbaar in een set van drie voor €10 (exclusief verzendingskosten, €6,99). De volledige opbrengst gaat naar het ondersteunen van Pink Ribbon-projecten. Bestel jouw kerstballen via het online bestelformulier op de website.    

The gift of gaming

Lenovo Legion™ Go, het eerste Windows gaming handheld apparaat van het bedrijf, om gamers nog meer vrijheid te geven om te gamen waar en wanneer ze dat willen. De Lenovo Legion Go is ontworpen voor gamers die niet settelen voor minder dan topklasse specificaties en visuals op hun handheld.

Verkrijgbaar voor 799€ op https://www.lenovo.com/be/nl/p/handheld/legion-go/len106g0001 of bij geselecteerde handelaars.  

Een cadeau waar zelfs James Bond blij mee zou zijn

Met de nieuwe Philips VoiceTracer Audio Recorder Pen leg je elk woord discreet vast . De zeer gevoelige, geïntegreerde 360°-microfoon is ontworpen om stemmen op te nemen in heldere audiokwaliteit, met een simpele druk op de knop. En het werkt ook als een echte pen, zodat je notities kunt maken bij opnames. In combinatie met de AI Speech-to-Text Cloud Software van Sembly kan je zelfs je opnames snel en nauwkeurig omzetten in tekst. Upload gewoon je bestanden naar Sembly wanneer je terug bij je computer bent en laat de AI je opnames automatisch uitschrijven.

De Philips VoiceTracer Audio Recorder Pen is nu verkrijgbaar voor een adviesprijs van €89,99. Binnenkort beschikbaar bij bol.com, dictaphone.be, memorecorder.nl en de gerenommeerde dealers in de Benelux.

 

Eindelijk accessoires voor je huisdier die er ook mooi uitzien

Huisdierenaccessoires die goed zijn voor het welzijn van uw huisdier, goed zijn voor de planeet en een eigentijds design hebben? Moeilijk te vinden. Tot nu, want Fantail, een 100% Belgisch merk, is de uitdaging opnieuw aangegaan met "Mellow", een nieuwe collectie hondenbedden gemaakt van een stof die volledig uit gerecycleerde materialen bestaat. En het resultaat? Een perfect eindejaarsgeschenk voor onze trouwe viervoeters.

De hoes van 100% gerecyclede stof van de Mellow-collectie is niet alleen extreem zacht, maar ook heel gemakkelijk schoon te maken met een stofzuiger. De gebruikte innovatieve weeftechniek vermindert bovendien het aantal haren dat in de stof gevangen zit. De nieuwe collectie is verkrijgbaar in de 3 modellen Snug, Snooze en Stargaze en is verkrijgbaar in zes trendy kleuren, passend bij elk interieur.

Honden die genieten van extra warmte zullen ook dol zijn op Fantails collectie zachte, dubbelzijdige dekens voor de feestdagen, verkrijgbaar in 3 neutrale kleuren die in elk interieur passen.

Verkrijgbaar bij Fantail.eu en speciaalzaken vanaf €95 voor hondenmanden en vanaf €49 voor dekentje.

Stylish parents approved gift : een zachte, kleurrijke fluwelen draagzak

Wie vindt het niet fijn om z’n baby’tje dichtbij te dragen en te knuffelen nu het buiten kouder wordt? De Explore-draagzakken van Baby Tula in velours zijn extra gezellig en zacht voor deze tijd van het jaar. Je kan je baby in deze draagzak in drie verschillende posities dragen: met je baby op je buik naar voren of naar achteren gericht, of met je baby op je rug.

De Explore in velours is beschikbaar in drie mooie kleuren voor € 189,90 via https://babytula.com/collections/tula-velour-collection.  

Slaapzacht in een knusse slaapzak 

Niets zo gezelligs als tijdens de kerstperiode je lekker warm in te duffelen in warme kleding. Leg ook je baby'tje lekker warm te slapen in een zachte slaapzak. De babyslaapzakjes van Ergobaby zijn lekker knus en gezellig. Ze zijn beschikbaar in verschillende diktes en patronen: van sterren tot maantjes, je baby'tje zag er nog nooit zo knuffelbaar uit.  

Vind je Ergobaby babyslaapzak tot zes maanden in verschillende kleuren en patronen vanaf €29,90 op https://ergobaby.nl/slapen/babyslaapzak.  

Draagzak voor kinderen en hun schattige poppen en knuffels

Soms willen kinderen net zoals hun ouders zijn. Ze doen je graag na en leren op die manier het volwassen leven een beetje kennen. Daarom ontwierp draagzakproducent Ergobaby poppendraagzakken. Je kind kan zijn of haar favoriete knuffel/pop overal mee naartoe nemen, en leert zo zorgzaam omgaan met zijn kameraadjes. De draagzakjes zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en zijn geschikt voor kinderen vanaf 18 maanden. Super schattig!

Bekijk de poppendraagzakken voor €29,90 op ergobaby.nl

Muren die tot de verbeelding spreken

Je hoeft niet naar de verfwinkel om de kamer van je kinderen om te toveren in een magische ruimte. Dit kan vanaf nu met My Nametags muurstickers! Deze stickers zijn betaalbaar en super eenvoudig aan te brengen op oppervlakken zoals muren, deuren en kasten. Gemaakt van een flexibel materiaal, kunnen ze gemakkelijk in enkele seconden verwijderd en vervangen worden door één van de vele andere beschikbare thema's. Zo zijn er stickersets van eenhoorns, de ruimte, de onderwaterwereld, pooldieren…. En om je kind te zien groeien is er niets beter dan een My Nametags hoogtemeter. Ze zijn gemakkelijk aan te brengen, te verplaatsen en te verwijderen en zijn verkrijgbaar in verschillende schattige thema's.

Verkrijgbaar op  www.mynametags.be voor €13,95 voor de deurstickers, €17,95 voor de muurstickers en €35,95 voor de wandkaarten. 

Personaliseer je cadeaus feestelijk

“Van wie is dit cadeau?”. ‘Van mij denk ik. Ik kocht het voor… euhm… Even voelen.’ Herkenbaar? En toch overkomt het ons ieder jaar opnieuw. De oplossing is nochtans simpel: label je pakjes onder de kerstboom. En dat hoeft helemaal niet saai te zijn. Zo brengt labelproducent www.MyNametags.be speciaal voor de feestdagen glitterstickers op de markt. Deze feestelijke stickers vind je in november en december terug op hun website. Bovendien kan je ze helemaal zelf ontwerpen. Zo vergeet je nooit meer welke cadeautjes jij kocht en voor wie.

Personaliseer de festive metallic Ministickers op www.mynametags.be vanaf €18,95. De levering is gratis!

Elisa Riffaud Senior PR Account Manager, youEngine

 

Over youEngine

youEngine is de fusie van het marketing- en communicatiebureau youAntwerpen en het PR- en communicatiebureau NewsEngine. youEngine biedt een compleet pakket geïntegreerde marketing- en communicatiediensten aan met public relations, content marketing, sociale media, online marketing en offline activatie.

youEngine
Nassaustraat 39-41
2000 Antwerpen