LeasePlan haalt met Marc VDS Racing podiumplaats tijdens 24u van SPA

Zaventem - Afgelopen weekend werd de jaarlijkse 24 uur van Spa-Francorchamps gereden. Ook LeasePlan was dit jaar aanwezig als sponsor van Marc VDS Racing en veroverde op die manier een mooie tweede plaats op het gegeerde podium.
 

De 90e editie van de uithoudingsproef was één van de spannendste uit de geschiedenis. In het laatste stuk van de race die een turbulente start kende met veel crashes en safety cars,  was de koppositie afwisselend voor de #77 BMW van Marc VDS Racing en de winnende Audi. Uiteindelijk kwam het Marc VDS-team slechts zes seconden tekort voor de overwinning en werden ze daarbij mooi tweede.

De eerste deelname van LeasePlan aan deze prestigieuze race dateert van 1987. Toen reden ze in een combinatie van LeasePlan/BMW met Jean-Michel Martin aan het stuur. Die eerste deelname werd ook meteen de eerste overwinning en LeasePlan hoopte dit jaar opnieuw op een podiumplaats. Dankzij de inspanningen van het BMW Marc VDS- team werd die hoop ook waargemaakt.

Michel Van den Broeck, Managing Director van LeasePlan Belgium is enorm tevreden met deze prestatie: “LeasePlan is als sponsor van Marc VDS Racing team enorm tevreden en fier met deze tweede podiumplaats. Vanuit LeasePlan willen we het ganse Marc VDS-team bedanken voor hun inzet en uitmuntende prestatie. Ook de winnaar willen we bedanken voor de spannende race en we wensen hen proficiat met de overwinning. Wij kijken alvast uit naar volgend jaar!”

-EINDE-

Contacteer ons
Gerry Van Aken Marketing Manager LeasePlan, LeasePlan Belgium
Stephanie Verwimp PR Consultant, NewsEngine PR
Gerry Van Aken Marketing Manager LeasePlan, LeasePlan Belgium
Stephanie Verwimp PR Consultant, NewsEngine PR
Over youEngine

youEngine is de fusie van het marketing- en communicatiebureau youAntwerpen en het PR- en communicatiebureau NewsEngine. youEngine biedt een compleet pakket geïntegreerde marketing- en communicatiediensten aan met public relations, content marketing, sociale media, online marketing en offline activatie.

youEngine
Nassaustraat 39-41
2000 Antwerpen