LEASEPLAN NU VOLLEDIGE EIGENAAR VAN LEASEPLAN TURKIJE

In navolging van het bericht dat op 6 november 2014 bekend gemaakt werd, bevestigt LeasePlan Corporation, wereldmarktleider op gebied van fleet management en driver mobility, dat het vandaag de overname van het 49%-belang in LPD Holding A.S van de Dogus Group heeft afgerond. LPD Holding A.S is het holding bedrijf van LeasePlan Turkije. Als gevolg van deze overname is LeasePlan Corporation nu volledige eigenaar van LeasePlan Turkije.

LeasePlan en Dogus Otomotiv, één van de grootste auto – importeurs en –distribiteurs in Turkije, werden partners in 2007, wanneer LeasePlan 51% meerderheidsbelang in LeasePlan Turkije overnam van Volkswagen Financial Services. Sindsdien is LeasePlan Turkije de grootste speler binnen de Turkse markt van fleet management, met momenteel zelfs een vloot van meer dan 14 000 wagens.

Turkay Oktay, Managing Director van LeasePlan Turkije: “We zijn steeds succesvoller in het bevorderen van de voordelen van operationele leasing in Turkije en we zullen nieuwe producten en services blijven introduceren op de markt. Wat de toekomst betreft, willen we ons marktaandeel verder laten groeien en onze sterke focus op klanttevredenheid behouden.

-EINDE-

Over LeasePlan

LeasePlan is een wereldwijd fleet- en voertuigbeheerbedrijf van Nederlandse oorsprong. Ons volledige service-aanbod bestaat uit financieel en operationeel fleetbeheer waarmee wij de behoeften van een heel gevarieerd klantenbestand kunnen vervullen. Het bedrijf werd meer dan 50 jaar geleden opgericht en inmiddels is het uitgegroeid tot marktleider in leasing- en fleetmanagement, met een personeelsbestand van 6.200 medewerkers waarvan op dit ogenblik meer dan 85% buiten Nederland werkt. Onze wereldwijde concessies beheren zo'n 1,3 miljoen voertuigen van verschillende merken en leveren fleet- en voertuigbeheerdiensten in 32 landen. Wij hebben een bewezen staat van dienst in het versterken van onze aanwezigheid in gevestigde fleetmarkten, maar ook in het verkennen van nieuwe markten en in het uitbreiden van onze business tot toonaangevende posities op de markt. Wij kunnen voortbouwen op onze wereldwijde aanwezigheid en ons internationale netwerk door innovatieve producten aan te bieden, producten die hun geld waard zijn en een service van topkwaliteit om de behoeften van onze nationale en multinationale klanten in te vullen. Wij willen dit alles doen door onze expertise te gebruiken om het runnen van een vloot voor onze klanten eenvoudiger te maken. Deze filosofie is terug te vinden in onze universele belofte aan al onze klanten: ‘It’s easier to leaseplan’.

Gerry Van Aken

Marketing Manager, LeasePlan

Stephanie Verwimp

PR-Consultant, NewsEngine PR

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over youEngine

youEngine is de fusie van het marketing- en communicatiebureau youAntwerpen en het PR- en communicatiebureau NewsEngine. youEngine biedt een compleet pakket geïntegreerde marketing- en communicatiediensten aan met public relations, content marketing, sociale media, online marketing en offline activatie.

Contact