Loewe Connect: filmpjes streamen en archiveren tot in de perfectie.

·Adembenemende Ultra-HD-beeldkwaliteit

  • Loewe Mobile Recording
  • Opnamecomfort door ingebouwde harde schijf
  • Overal live-tv dankzij MyTV2move
  • Hoogwaardig SOEN©-stereogeluidsconcept en perfecte systeemcombinatie
  • Oerdegelijke Duitse kwaliteit

Kronach. – Een televisieprogramma bekijken, tegelijkertijd een tweede programma volgen met de beeld-in-beeldmodus en een derde opnemen op de ingebouwde harde schijf: een unieke mogelijkheid bij de nieuwe serie televisietoestellen Loewe Connect. En dat gaat allemaal ook onderweg. Met Loewe Mobile Recording programmeert u het televisietoestel eenvoudig en intuïtief via de Loewe Smart Assist App voor Android en iOS. Handig wanneer een afspraak wat langer uitloopt en u thuis een speelfilm wilt opnemen. De ingebouwde harde schijf programmeren verloopt bijzonder comfortabel via de elektronische programmagids van Loewe. Deze is zowel in het tv-toestel als in de Loewe App geïntegreerd. De opslagcapaciteit van de schijf is met een terabyte bijna onbegrensd, zodat u ontelbare uitzendingen ook in hoge resolutie kunt opnemen en bijhouden. De harde schijf dient bovendien als videoserver waartoe andere Loewe-toestellen in het thuisnetwerk toegang hebben (DR+ streaming) of waarmee u het lopende programma na een onderbreking uitgesteld ook in een andere kamer verder kunt volgen (DR+ Follow-Me). Het programma volgt de kijker dus.

Loewe MyTV2move

Via de functie Loewe MyTV2Move zet u het lopende televisieprogramma, of een tweede programma, gewoon met een druk op de knop over op uw tablet of smartphone en ‘neemt u het mee’. Zo mist u nooit een spannende scène, zelfs niet als u even de kamer moet verlaten.

Omgekeerd stuurt de functie Digital Media Renderer (‘Send to TV’) moeiteloos uw lievelingsfilmpjes, -foto’s of -muziek van uw tablet of smartphone naar het grote beeldscherm. De moderne media gebruiken wordt dus erg leuk.

De beeldervaring

Een adembenemende beeldkwaliteit gegarandeerd: het Ultra-HD-display van de nieuwe Loewe Connect overtuigt door haarscherpe beelden die via USB, van op het thuisnetwerk of via het internet op het beeldscherm verschijnen. Zijn innovatieve aansluitingsmogelijkheden (HDMI 2.0, HDCP 2.2 en HEVC) geven met ultrahoge resolutie toegang tot inhoud op externe mediaspelers, zoals de blu-rayspeler Loewe BluTechVision 3D. De kers op de taart: Zelfs filmpjes in Full-HD zien er dankzij de uitgekiende Loewe Scaling-technologie duidelijk beter uit. Loewe garandeert zo een perfect natuurlijke beeldindruk, met diepe, scherpe details en toch frisse en levendige kleuren. Vanzelfsprekend zijn de nieuwe Loewe Connect-modellen ook uitgerust met 3D. De bijpassende brillen zijn verkrijgbaar als optie.

De klank

Groots geluid bij een groots beeld: Smart Home Entertainment van Loewe is een waar genot voor alle zintuigen. Ondanks zijn slanke lijnen brengt de nieuwe Loewe Connect een uitstekend geluid voort. Het naar voor gerichte, hoogwaardige stereogeluidsconcept met een totaal muziekvermogen tot 2 x 40 watt is gebaseerd op het bass-reflexprincipe. De modernste luidsprekertechnologieën van audiospecialist SOEN© maken een nog mooiere en meer indrukwekkende geluidsbeleving mogelijk, ondanks het kleinere luidsprekeroppervlak.

De elegante stoffen bekleding van de luidsprekers laat het geluid bijzonder goed door en garandeert zo een onvervalste akoestiek. De ingebouwde 5.1 AV-multikanaaldecoder in de tv ondersteunt voortaan ook Dolby TrueHD en dts HD. Voor indrukwekkend surround sound kunt u bovendien een Loewe Home-Cinema-systeem van 2.1 tot 5.1 rechtstreeks aansluiten via de Digital Audio Link-aansluiting. Zo wordt elke woonkamer in een handomdraai omgetoverd in een indrukwekkende thuisbioscoop die perfect in de woonruimte past en naast een schitterende geluidservaring ook een uiterst eenvoudige bediening biedt.

De intuïtieve bediening

Aangezien al deze functies ingebouwd zijn in het televisietoestel, volstaat één afstandsbediening voor het hele systeem. De nieuwe Loewe gebruikersinterface Assist Media 2015 is nog overzichtelijker geworden. Hij werkt nog consequenter met grafische elementen en geeft ook het gebruiksverloop weer (‘Wat is er het laatst bekeken’). Als echte Smart-TV biedt de nieuwe Loewe Connect toegang tot een bijna grenzeloze reeks inhoudstypes en toepassingen. Een Triple-Tuner, het tweekanaalssysteem en de ingebouwde netwerkinterface in samenspel met de krachtige WLAN-module vormen daarvoor de technologische basis. Met Loewe Assist Media 2015 vindt u moeiteloos de interessantste inhoud – zowel online, in de mediatheken van de zenders als op uw thuisnetwerk. En dat allemaal met de instellingen die u zelf kiest. Het Loewe Smart TV-portaal MediaNet geeft bovendien toegang tot inhoud op YouTube, de onlinevideotheek Videoland en de muziekstreamingdienst Deezer.

Het design

De Loewe Connect is een op maat gemaakt home-entertainmentsysteem dat zich perfect in het individuele woonlandschap inpast. Een systeem waarvan men ook na jaren nog kan genieten. Het zeer succesvolle design van de Connect is stapsgewijs verder ontwikkeld. Het is voortaan nog slanker en eleganter. Een hoogwaardig, omlopend aluminiumframe en perfect afgewerkte oppervlakken en tussenruimten maken vanuit elke hoek duidelijk dat het hier om een topproduct gaat. Een bijzondere blikvanger is de nieuwe accentkleur petroleumblauw, die de Connect een fris en jeugdig karakter geeft. Loewe Connect wordt in de fabriek uitgerust met een hoogwaardige, verchroomde Table Stand. Bij de 55- en 65-inch-toestellen wordt de wandhouder standaard meegeleverd. Loewe biedt daarnaast een reeks andere spectaculaire opstellingsmogelijkheden – van de elegante, draaibare vloerstandaard tot racksystemen die ook plaats bieden aan een subwoofer of blu-rayspeler.

Oerdegelijke Duitse kwaliteit

Loewe inspireert sinds zijn oprichting meer dan negentig jaar geleden met baanbrekende innovaties, die steeds opnieuw werden geroemd als technologische mijlpalen. Een greep uit deze vernieuwingen: de uitvinding van de geïntegreerde schakeling in 1926, de eerste publieke voorstelling ter wereld van de elektronische televisie-uitzending in 1931, het eerste geluidscassetteapparaat ter wereld in 1950 of de voorstelling van de eerste Europese stereotelevisie in 1981. Met het televisietoestel Connect gaf Loewe in 2008 de aanzet voor de Smart-TV. In 2013 volgde het eerste ingebouwde systeem voor 3D-geluid ter wereld. Alle Loewe-producten worden ontwikkeld in Duitsland, van het eerste ontwerp tot het technologische concept. Het voordeel is duidelijk: korte lijnen verzekeren topproducten van de hoogste kwaliteit made in Germany en dat geldt ook voor de nieuwe Loewe Connect.

De duurzaamheid – drie jaar garantie

Elk product heeft zijn eigen levenscyclus. Loewe-toestellen zijn ontworpen met het oog op een lange levensduur en spaarzaam energieverbruik. De modulaire techniek, de hoogwaardige materialen, de precieze afwerking en niet het minst het tijdloze design bezorgen u het aangename gevoel dat u een duurzaam product bezit. Een product waaraan u lang plezier zult beleven. Alleen zo kan Smart Home Entertainment echt overtuigen. Daarom verlengt Loewe ook de garantieperiode naar drie jaar, na de registratie van het product bij de Loewe-handelaar.

De nieuwe Loewe Connect is verkrijgbaar in de kleuren petroleumblauw, chroomzilver, cappuccino en zwart, en onder meer in de beeldschermformaten 40, 55 en 65 inch.

Contacteer ons
Roland Raithel Loewe Technologies GmbH
Roland Raithel Loewe Technologies GmbH
Over youEngine

youEngine is de fusie van het marketing- en communicatiebureau youAntwerpen en het PR- en communicatiebureau NewsEngine. youEngine biedt een compleet pakket geïntegreerde marketing- en communicatiediensten aan met public relations, content marketing, sociale media, online marketing en offline activatie.

youEngine
Nassaustraat 39-41
2000 Antwerpen