Loewe SoundPort Compact

de nieuwe docking-luidspreker van Loewe met Apple Lightning-aansluiting en bluetooth

Kronach. – Loewe stelt de docking-luidspreker Loewe SoundPort Compact voor. Hierop kan men talrijke muziekbronnen en mobiele toestellen zoals bijv. de bekende iDevices, Android-smartphones en -tablets, maar ook laptops, pc’s, mp3-spelers enz. aansluiten om muziek af te spelen. Hiervoor is de Loewe SoundPort Compact onder meer uitgerust met een Apple Lightning-aansluiting. Om de hoogst mogelijke overdrachtkwaliteit via bluetooth te garanderen, beschikt de Loewe SoundPort over de apt-X-Codec voor het beste geluid. Dankzij de ingebouwde microfoon is het docking station ook een volwaardig handsfree systeem, wat het dus ideaal maakt voor vergaderingen via de telefoon. Deze geavanceerde techniek is verpakt in een perfect afgewerkte behuizing uit hoogwaardig aluminium. Een bijzonder kenmerk: door zacht op de klep aan de bovenzijde van de SoundPort te duwen, gaat de docking-lade zachtjes open en wordt de ingebouwde Apple Lightning-aansluiting beschikbaar. Na gebruik glijdt de lade net zo eenvoudig terug in de elegante behuizing.
 

Indrukwekkende geluidservaring
De Loewe SoundPort biedt ondanks zijn compacte afmetingen een intens stereogeluid dankzij eindtrappen met digitale versterkers. Het luidsprekersysteem van de Loewe SoundPort bestaat uit twee gecombineerde speakers voor middelhoge en hoge tonen en een woofer, die samen garant staan voor een vermogen van 80 watt. De bassreflexbuis zorgt voor een verrassend vol geluid in de lage tonen. De hoogwaardige, massieve aluminiumbehuizing, gecombineerd met de akoestisch hoogstaande stoffen bekleding van de luidsprekers, garandeert een uitstekend geluid. Daarnaast tovert een ingebouwde microfoon de SoundPort bij binnenkomende oproepen of uitgaande gesprekken via één druk op de knop om tot een handsfree systeem. Vergaderingen via een smartphone zijn dus op elk ogenblik mogelijk. Dankzij de ingebouwde echo-onderdrukking is het gesprek bovendien altijd uitstekend verstaanbaar. De Loewe SoundPort Compact kan ook via USB als digitale luidspreker worden gebruikt bij een laptop of pc. Dat maakt van de nieuwe luidspreker van Loewe een veelzijdige docking speaker, zowel thuis als op kantoor.

Overtuigende netwerkverbinding met Connectivity Easy Pairing
Ook de verbindingsmogelijkheden zijn erg belangrijk bij de Loewe SoundPort. Dankzij Near Field Communication (NFC) koppelt u tal van moderne mobiele toestellen heel eenvoudig aan de luidspreker.

Hiervoor legt u het NFC-compatibele mobiele toestel gewoon op het gemarkeerde contactpunt op de bovenzijde van de SoundPort. De verbinding komt dan onmiddellijk tot stand via bluetooth, zonder omslachtige instellingen in het menu van het toestel, waardoor de muziek meteen kan starten. Om de hoogst mogelijke overdrachtkwaliteit van de muziek via bluetooth te garanderen, beschikt de luidspreker over de apt-X-Codec. Zo beantwoordt hij ook aan de hoogste eisen. U kunt een iPad zowel staand (via de Apple Lightning-aansluiting) als liggend (via bluetooth) gebruiken in het docking station. iDevices die op de SoundPort zijn aangesloten, kunnen via één enkele druk op de knop worden gesynchroniseerd (iTunes Sync) met een laptop of pc die via USB aangesloten is. Zo blijven ze altijd up-to-date. Natuurlijk is de Loewe SoundPort compatibel met alle belangrijke besturingssystemen, zoals iOS, Android en Windows. Bovendien laden de stationaire luidsprekers de batterijen van bijna alle gangbare mobiele toestellen op via de Apple Lightning- of de USB-aansluiting.

Leuk en gebruiksvriendelijk
Naast de hoogwaardige aluminiumbehuizing schittert de Loewe SoundPort Compact (verkrijgbaar in aluminium zilver en in aluminium zwart) ook door enkele andere leuke details: De vijf directe toetsen voor de bediening op de bovenzijde reageren met een precies drukpunt en de meerkleurige statusled signaleert op elk ogenblik in welke modus het docking station zich bevindt. De Loewe SoundPort Compact is ook te bedienen met slimme afstandsbedieningsconcepten. Zo biedt de gratis Loewe Smart Audio App voor iOS- en Android-smartphones een maximaal gebruiksgemak. Wie het liever klassiek heeft, kan de optionele Loewe Assist-afstandsbediening gebruiken.

Aanbevolen prijs: 499 euro

Contacteer ons
Sofie Loopmans Assistant Marketing Manager, Loewe Opta Benelux nv
Sofie Loopmans Assistant Marketing Manager, Loewe Opta Benelux nv
Over youEngine

youEngine is de fusie van het marketing- en communicatiebureau youAntwerpen en het PR- en communicatiebureau NewsEngine. youEngine biedt een compleet pakket geïntegreerde marketing- en communicatiediensten aan met public relations, content marketing, sociale media, online marketing en offline activatie.

youEngine
Nassaustraat 39-41
2000 Antwerpen