Leer smart lock fabrikant Nuki kennen tijdens innovatieve tech beurs Bright Day

Leer smart lock fabrikant Nuki kennen tijdens innovatieve tech beurs Bright Day

Oostenrijkse smart lock fabrikant Nuki lanceerde enkele maanden geleden een slim deurslot met permanente internetconnectie en zal dit product presenteren tijdens de Nederlandse tech beurs Bright Day. De smart home expert zal tijdens Bright Day de Nuki Combo voorstellen door middel van interactieve hands-on experience.

Vandaag is Nuki volop bezig om met zijn smart lock de Benelux te veroveren. Het slimme slot van Nuki past op alle Europese cilindersloten waardoor het deurslot niet vervangen of aangepast moet worden. Het openen en het sluiten van de deur gebeurt met de smartphone via Bluetooth- en WiFi-connectie. Een traditionele sleutel heb je dankzij Nuki niet langer nodig.

Nuki zal deze smart lock voorstellen tijdens Bright Day, het event waar jaarlijks de nieuwe tech innovaties worden voorgesteld. Ze zijn terug te vinden in een uniek smart home paviljoen samen met andere domotica producenten zoals Conrad, Neato en Gardena. De Nuki Combo zal worden voorgesteld door middel van een interactieve hands-on experience. Er vindt ook een unieke Nuki challenge plaats waarmee je kans maakt op verschillende prijzen. Bright Day is dus het ideale moment om Nuki op een originele manier te leren kennen.

Bright Day vindt plaats in de Jaarbeurs in Utrecht op 18 en 19 november 2017.

Meer informatie over Nuki kan u hier terugvinden: https://nuki.io/nl/
Meer informatie over Bright Day kan u hier terugvinden: https://day.bright.nl/

Indien u interesse heeft in een afspraak met een woordvoerder van Nuki tijdens Bright Day, mag u bevestigen via claudia.petre@youengine.be of telefonisch via +32 474 09 76 16.

Contacteer ons
Claudia Petré Account Manager, youEngine
Claudia Petré Account Manager, youEngine
Over youEngine

youEngine is de fusie van het marketing- en communicatiebureau youAntwerpen en het PR- en communicatiebureau NewsEngine. youEngine biedt een compleet pakket geïntegreerde marketing- en communicatiediensten aan met public relations, content marketing, sociale media, online marketing en offline activatie.

youEngine
Nassaustraat 39-41
2000 Antwerpen