Mercurochrome stuurt hoofdluizen wandelen

Mercurochrome® gaat de strijd aan tegen hoofdluizen en neten. Het bedrijf brengt nu shampoo en lotion op de markt die al na een kwartier tot een uur na het aanbrengen ervan resultaat toont. 

Wanneer in september het schooljaar weer van start gaat, duurt het meestal niet lang voor ook de hoofdluizen en de neten weer van de partij zijn. Mercurochrome®, wellicht beter bekend van het klassieke potje ‘roodsel’, brengt nu een shampoo en lotion op de markt die de strijd tegen hoofdluizen en neten aangaan. 

Lotion

Het is de eerste lotion op de markt die 100% doeltreffend is en die ook in de gewone supermarkt te vinden is. De lotion bereikt het gewenste effect, nadat hij gedurende een uur in contact is geweest met de hoofdhuid en het haar.

De doeltreffendheid van de lotion werd wetenschappelijk bewezen. De lotion wordt aanbevolen bij erg hardnekkige besmetting.
Ook deze lotion bevat geen chemische insecticiden en geen parabeen.

De lotion komt op de markt in een tube van 100 ml, bevat een abrikozengeur en is verkrijgbaar aan 6,64 euro.

Fabrikant: LIP – 11/2014

Shampoo

De hoofdhuid hoeft slechts 15 minuten in contact te zijn met deze shampoo om effect te hebben. De shampoo is 100% doeltreffend en bevat geen chemische insecticide en parabeen.

De shampoo werkt in op de hoofdluizen en neten dankzij de natuurlijke eigenschappen van kokosolie.
De innoverende formule van de shampoo respecteert de hoofdhuid en irriteert niet. 

De shampoo is verkrijgbaar aan 6,24 euro.

Fabrikant: SNEP – 11/2014

 

Dit medisch hulpmiddel is een gereglementeerd gezondheidsproduct, dat als gevolg van die regelgeving het CE-label draagt. Lees aandachtig de gebruiksaanwijzing op de verpakking en vraag raad aan uw arts. 

Stephanie Verwimp

Consultant, NewsEngine

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over youEngine

youEngine is de fusie van het marketing- en communicatiebureau youAntwerpen en het PR- en communicatiebureau NewsEngine. youEngine biedt een compleet pakket geïntegreerde marketing- en communicatiediensten aan met public relations, content marketing, sociale media, online marketing en offline activatie.

Neem contact op met