Met Schaub Lorenz wordt wijn op de perfecte temperatuur geserveerd tijdens de feestdagen

Een Schaub Lorenz product als ideale kerstcadeau

Wommelgem – Schaub Lorenz, het Duitse merk dat onlangs nieuw leven werd ingeblazen, stelt zijn wijnkoelers voor. Met de feestdagen voor de deur geniet iedereen graag van een goed glas wijn. De wijnkoelers van Schaub Lorenz zorgen er niet alleen voor dat wijn op de perfecte temperatuur geserveerd wordt tijdens het kerstdiner, ze vormen ook  het perfecte kerstcadeau.

Tijdens de feestdagen staan heel wat culinaire avondjes op ieders agenda. Uiteraard bestaat er geen kerstdiner zonder een goed glas wijn. Schaub Lorenz, specialist in bruin- en witgoed, biedt naast zijn hippe retro koelkasten ook wijnkoelers aan.

Schaub Lorenz beschikt over wijnkoelers die niet alleen knap in het interieur staan, maar ook de wijn op de perfecte temperatuur houden. Zo kan de gastheer de wijn meteen perfect gekoeld opdienen. Sofie Loopmans van Schaub Lorenz: “Witte wijn serveert men best op 6 à 8°C ,rode wijn bewaart men best koel, maar opdienen mag iets warmer, namelijk op 18°C. De koelers van Schaub Lorenz bieden hier een grote meerwaarde, aangezien verschillende lades ingesteld kunnen worden op verschillende temperaturen. Zo kan men witte en rode wijn in dezelfde wijnkast bewaren, maar toch op een andere temperatuur.”

De wijnkoelers van Schaub Lorenz zijn verkrijgbaar in verschillende maten en beschikken allemaal over energie-efficiëntieklasse A of B.  De wijnkoelers van Schaub Lorenz zijn verkrijgbaar vanaf 369 euro (inclusief Recupel) en dit in verschillende electrozaken, gespecialiseerd in wit- en bruingoed. 

Dankzij het mooie design en de betaalbare prijs zal deze wijnkoeler ook onder de kerstboom met plezier onthaald worden.

 

 

Over SchaubLorenz
De oorsprong van het merk gaat terug tot 1870, toen Carl Lorenz een klein winkeltje opende in Berlijn, waar hij elektronische verlichting verkocht. Na zijn dood werd de zaak overgenomen door Robert Held, die werd bijgestaan door Alfred Lorenz, de broer van wijlen Carl. Onder hun beleid groeide het bedrijf uit tot één van de grootste leveranciers in Duitsland van telegraaf- en signalisatiemateriaal. Na een fusie in 1893 breidde het bedrijf uit en specialiseerde zich in telefonie en de productie van typemachines. Voor WOI stelde het bedrijf zo’n 3 000 mensen te werk.

Na WOI nam het bedrijf af in grootte en ging het voornamelijk radio’s, materiaal voor omroepzenders en sets voor vliegtuigcommunicatie vervaardigen. Het was de grootste concurrent van Telefunken.

Na WOI moest het bedrijf zichzelf heruitvinden en in 1950 was er Schaub-Lorenz, dat toen stond voor radio- en televisiesets. In 1958 hield Lorenz AG op te bestaan als onafhankelijk bedrijf en werd het overgenomen voor ITT (American Corporation International Telephone and Telegraph).

Meer dan tien jaar geleden viste de Oostenrijkse agentuur HB Austria het merk terug op en gad het een nieuw leven. Naast een hele reeks televisiesets heeft Schaub-Lorezn ook een groot aanbod in witgoedproducten, waarvan de retro-koelkasten en de wijnkasten de absolute stokpaardjes zijn.

Sofie Loopmans

Schaub Lorenz

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over youEngine

youEngine is de fusie van het marketing- en communicatiebureau youAntwerpen en het PR- en communicatiebureau NewsEngine. youEngine biedt een compleet pakket geïntegreerde marketing- en communicatiediensten aan met public relations, content marketing, sociale media, online marketing en offline activatie.

Contact