Movilizer Days: innovatieve trends in een complex mobiel landschap

Movilizer, Mannheim (Duitsland), 19 & 20 november 2014

“Mobility reinvents business”. Dankzij het mobility-vraagstuk vinden bedrijven zichzelf opnieuw uit. Movilizer biedt een Mobile Enterprise Application Platform (MEAP) met een stevige SAP-integratie waarmee het bedrijven toelaat te voldoen aan de noden van het mobiele landschap van vandaag en waarmee het hen toekomstig bedrijfssucces garandeert.

We hebben het plezier u uit te nodigen op de 4de editie van de Movilizer Days op 19 en 20 november in Mannheim, Duitsland.

De Movilizer Days conferentie situeert zich op het snijpunt van nieuwe technologie met vernieuwende bedrijfsconcepten. Mobility expert Movilizer onthult tijdens deze tweedaagse nieuwe ontwikkelingen en specialiteiten aan zijn stakeholders en de media.

Dit tweedaagse congres groeide intussen uit tot een ideaal netwerkgebeuren om inzichten en best practices uit te wisselen over het volledige potentieel van “enterprise mobility”. Topics die tijdens de conferentie worden aangesneden zijn: wearables, augmented reality, M2M communicatie, crowd sourcing, tracking & tracing, GIS integratie en nog zoveel meer…

Bekende CEO’s en CIO’s – waaronder Richard Marshall van Gartner en Claude Pierre van GdF Suez – zullen aanwezig zijn en spreken op het event.

Wat staat er op het programma?

Op 19 november presenteert Richard Marshal, Research Director bij Gartner, Gartners visie op  (enterprise) mobility. Daarna legt Coca Cola Company uit hoe Coca-Cola Noord-Amerika meer dan 40.000 gebruikers met Movilizer mobiliseert. Er volgt ook een case study van GdF Suez. Claude Pierre, GdF Suez’ CIO, zal toelichten waarom en hoe Movilizer werd ingesteld als standaard MEAP van het bedrijf voor projecten die parallel lopen in verschillende landen (Frankrijk, Spanje, Italië, Nederland en het Verenigd Koninkrijk). De dag eindigt met een klantgetuigenis van John Deere en een verfijnde diner & drink op het Europese hoofdkantoor van John Deere in Mannheim.

Op 20 november vertelt Werner Fiebig, Wholesale Manager Europe bij Orica, de grootste explosieven dienstenleverancier wereldwijd, hoe de strategische alliantie tussen Movilizer en Orica resulteerde in een geavanceerde en betaalbare mobiele cloudoplossing voor track & trace compliance processen. ’s Namiddags focust Trevor Barret, SAP Logistics Manager bij Premier Foods, op de cash flow voordelen die Movilizer’s PoD app realiseerde bij het bedrijf.

Voor de volledige agenda van de Movilizer Days, surft u best naar: www.movilizer.com/days/

We nodigen u uit om u in te schrijven voor de Movilizer Days via Valérie Fornoville (valerie.fornoville@newsenginepr.com of +32 (0)3 260 96 48) voor 7 november.

We hopen u te mogen verwelkomen op 19 en 20 november!

Vriendelijke groeten,

Jan Vermeesch

Director Business Development & Marketing, Movilizer

 

 

 

Over Movilizer

Movilizer is een toonaangevend Europees Mobile Enterprise Application Platform (MEAP) dat bedrijven helpt hun mobiele business heruit te vinden. Movilizer biedt bedrijven de mogelijkheid om nieuwe business modellen te ontwikkelen en bedrijfsinnovatieprocessen te ondersteunen door elk proces beschikbaar te stellen op om het even welk mobiel platform of toestel. Dit via standaard aanpasbare applicaties voor SAP of nieuwe applicaties op om het even welk backend systeem van een bedrijf. Movilizer biedt zijn platform en applicaties aan als een service met bedrijfswijde beveiliging, oneindige schaalbaarheid, zonder infrastructuurvereisten en volledig future-proof.

Movilizer is een van de weinige Europese technologische bedrijven tussen heel veel Amerikaanse in dit domein. Meer dan 100 multinationals maken vandaag gebruik van het platform. Movilizer is actief in meer dan 30 landen en de dagelijkse transacties lopen op tot 1,5 miljoen euro.

Het hoofdkantoor van Movilizer bevindt zich in de Julius-Hatry-Straβe 1 in Mannheim, Duitsland. Movilizer stelt 80 mensen tewerk in Duitsland, het VK, Benelux, Frankrijk, Spanje en Scandinavië.

Meer informatie: www.movilizer.com

Contacteer ons
Over youEngine

youEngine is de fusie van het marketing- en communicatiebureau youAntwerpen en het PR- en communicatiebureau NewsEngine. youEngine biedt een compleet pakket geïntegreerde marketing- en communicatiediensten aan met public relations, content marketing, sociale media, online marketing en offline activatie.

youEngine
Nassaustraat 39-41
2000 Antwerpen