Nuki komt naar België

Nuki komt naar België

Binnen zonder sleutel met Nuki, nu ook in België

Start-up Nuki Home Solutions maakt zich in 2017 op om ook de Benelux te veroveren met zijn unieke smart lock . Het slimme slot van Nuki kan geïnstalleerd worden op alle Europese cilindersloten die in tegenstelling tot andere smart locks nooit vervangen of aangepast moeten worden. Het openen en het sluiten van de deur gebeurt met de smartphone via Bluetooth- en WiFi-connectie. Gedaan met zoeken naar de sleutel. Handig! Dit succesverhaal is voortaan ook hier beschikbaar.

Deurslot van de toekomst. Hoe werkt het?

De smart lock van Nuki zorgt ervoor dat de huisdeur steeds geopend en gesloten kan worden met een smartphone. Een netwerkbrug zorgt voor de internetverbinding en is voortdurend verbonden met Nuki via Bluetooth of WiFi. Permanent voor familieleden of tijdelijk voor vakantiegasten, buren en vrienden: iedereen kan eenvoudig en veilig toegevoegd worden aan het netwerk waardoor het memoriseren van ingewikkelde alarmcodes niet meer nodig is. Nuki is beschikbaar voor zowel Android- als Apple-gebruikers. De status van het deurslot kan elk moment van de dag via de smartphone geraadpleegd worden en kwijtgespeelde smartphones kunnen meteen gedeactiveerd worden.

Automatisch openen en sluiten

Dankzij de functie “Auto-Unlock”, wordt de voordeur automatisch geopend als de gebruiker thuis aankomt. De smartphone kan dus in de broekzak blijven. Wanneer de gebruiker het huis verlaat, wordt de deur ook automatisch weer vergrendeld. En als de gebruiker wil verhuizen, kan het deurslot eenvoudig verwijderd worden. Het elegante design is in samenwerking met het internationale ontwerpbureau EOOS ontworpen.

Beveiligde end-to-end encryptie

Omdat Bluetooth 4.0 Low Energy geen end-to-end encryptie aanbiedt, heeft Nuki deze functie zelf geïmplementeerd om gebruikers alle veiligheid te garanderen. Specifiek wordt hiervoor een symmetrische 256-bits encryptie gebruikt (Xsalsa20).

Secure Socket Connections (SSL) controleert de end-to-end encryptie tussen Nuki, de netwerkbrug en de applicatie. Om een vlotte werking te garanderen, functioneert de Nuki server enkel als router, ook indien er firewalls zijn geïnstalleerd op de smartphone of op de WLAN-adapter. Omdat de server de gebruikte crypto sleutels niet kan herkennen, kan het ook de bijhorende data niet ontcijferen. Hetzelfde principe geldt voor een indringer die toegang probeert de krijgen tot de server of de internetcommunicatie.

De prijs van de Nuki Smart Lock bedraagt € 229. De Nuki Combo, bestaande uit een Nuki Smart Lock en een bijhorende netwerkbrug kost € 299. De prijs van een Nuki netwerkbrug bedraagt € 99 en van de Bluetooth Nuki Fob € 39. Alle prijzen zijn inclusief BTW.

Extra informatie kan je terugvinden op http://www.nuki.io en via de online webstore https://nuki.io/de/shop/

- Einde -

Over Nuki Home Solutions
De Nuki Smart Lock is een eenvoudig te installeren systeem dat gebruikt kan worden op Europese cilindersloten. Het zorgt er voor dat huisdeuren automatisch geopend en gesloten kunnen worden via de smartphone. Nuki Home Solutions werd in 2014 opgericht door Up to Eleven, een producent van mobiele producten voor de toekomst. Martin Pansy is CEO van zowel Up to Eleven als Nuki.

Contacteer ons
Over youEngine

youEngine is de fusie van het marketing- en communicatiebureau youAntwerpen en het PR- en communicatiebureau NewsEngine. youEngine biedt een compleet pakket geïntegreerde marketing- en communicatiediensten aan met public relations, content marketing, sociale media, online marketing en offline activatie.

youEngine
Nassaustraat 39-41
2000 Antwerpen