Nuki lanceert cashback-campagne voor kleine en middelgrote bedrijven

Nuki lanceert cashback-campagne voor kleine en middelgrote bedrijven

Oostenrijkse smart lock fabrikant Nuki lanceert vandaag een cashback-campagne voor zijn slimme deurslot. Bedrijven die voor 30 juni 2017 een Nuki Combo aankopen die bestaat uit een Nuki Smart Lock en Nuki Bridge, hun BTW-nummer aanleveren en hun werknemers toegang verlenen tot Nuki Web zullen beloond worden door Nuki.

Bedrijven ontvangen een terugbetaling van 50 euro wanneer ze 10 werknemers de machtiging geven Nuki te gebruiken met hun smartphone. Wanneer er 50 tot maximaal 100 toegangsrechten zijn toegewezen aan werknemers, zal het Oostenrijkse bedrijf de volledige aankoopprijs terugbetalen. Dankzij Nuki Web wordt de smart lock met permanente internetverbinding de ideale toegangsmethode voor kantoren waardoor het beheer van sleutels irrelevant wordt.

Vanaf nu kunnen bedrijven slim en veilig zijn: na het aankopen van de Nuki Combo, is het toewijzen van machtigingen via Nuki Web de moeite waard om geld terug te verdienen. Afhankelijk van het aantal geactiveerde accounts, vergoedt Nuki maximaal 250 euro. Des te meer toegewezen machtigingen, des te hoger de beloning:

  • 50 of meer machtigingen (maximaal 100): 250 euro

  • 40 machtigingen: 200 euro

  • 30 machtigingen: 150 euro

  • 20 machtigingen: 100 euro

  • 10 machtigingen: 50 euro
     

Nuki Web maakt het gebruik van smart locks aangenaam voor bedrijven

Nuki Web verbetert het zakelijk gebruik van slimme deursloten in kantoren, publieke gebouwen en zorgfaciliteiten. Nieuwe gebruikers kunnen permanent of tijdelijk toegevoegd worden aan Nuki Web en bestaande toegangsrechten kunnen nadien nog gemakkelijk aangepast worden. Bovendien kan Nuki Web gebruikt worden om de toegangsdeur vanop afstand te vergrendelen of te ontgrendelen.

De voordelen voor het bedrijf zijn duidelijk: aangezien het niet meer nodig is om sleutels bij te maken, is het ook een nuttige financiële investering. De beveiliging gaat er ook op vooruit aangezien het gebruik van Nuki nauwkeurig kan worden bijgehouden.

Prijs en beschikbaarheid

De prijs van de Nuki Smart Lock bedraagt € 229. De Nuki Combo, bestaande uit een Nuki Smart Lock en een bijhorende netwerkbrug kost € 299. De prijs van een Nuki netwerkbrug bedraagt € 99 en van de Bluetooth Nuki Fob € 39. Alle prijzen zijn inclusief BTW.

De Nuki Smart Lock en Nuki Bridge kunnen aangekocht worden op https://nuki.io/nl/shop/. Meer informatie over de cashback-campagne vind je terug op https://nuki.io/nl/bedrijfsoplossingen/

Over Nuki Home Solutions
De Nuki Smart Lock is een eenvoudig te installeren systeem dat gebruikt kan worden op Europese cilindersloten. Het zorgt er voor dat huisdeuren automatisch geopend en gesloten kunnen worden via de smartphone. Nuki Home Solutions werd in 2014 opgericht door Up to Eleven, een producent van mobiele producten voor de toekomst. Martin Pansy is CEO van zowel Up to Eleven als Nuki.

Contacteer ons
Over youEngine

youEngine is de fusie van het marketing- en communicatiebureau youAntwerpen en het PR- en communicatiebureau NewsEngine. youEngine biedt een compleet pakket geïntegreerde marketing- en communicatiediensten aan met public relations, content marketing, sociale media, online marketing en offline activatie.

youEngine
Nassaustraat 39-41
2000 Antwerpen