Olaf van Frozen als redder in nood bij een valpartij

Mercurochrome® brengt pleisters op de markt met afbeeldingen van de Disney-film ‘Frozen’. Zo kunnen sneeuwman Olaf en zijn vrienden komende zomer opdraven als redder in nood bij een valpartij van jouw oogappel. 

Mercurochrome®, wellicht beter bekend van het klassieke potje ‘roodsel’, brengt nu pleisters op de markt met afbeeldingen van de personages van Disney’s bekende animatiefilm ‘Frozen’. Droomt jouw kind ervan dat Olaf, Elsa of Anna zijn schaafwonde komen verzorgen? Dan kan die droom nu werkelijkheid worden! 

De animatiefilm Frozen (2013) was een gigantisch succes en werd voor zijn succes beloond met 1 Golden Globe, 1 BAFTA-award en 2 Oscars voor Beste Animatiefilm en Beste Soundtrack. Laboratoires Mercurochrome® is dan ook erg opgezet met deze samenwerking en hoopt zo veel kinderen deze zomer blij te stemmen: “Tijdens de zomer spelen kinderen veel buiten en jammer genoeg horen daar ook regelmatig valpartijen bij. Vaak zien ze er tegenop om een pleister aan te brengen op hun wonden, maar pleisters met hun favoriete Disney-figuren zullen hopelijk snel genoeg weer een glimlach op hun gezicht kunnen toveren”, aldus Aurélien Amir, Chef Producten bij Laboratoires Mercurochrome®

De ervaring en technologie van Mercurochrome zorgt ervoor dat kinderen bij deze pleisters zowel van goede kwaliteit kunnen genieten, want de pleisters zijn waterbestendig en hypoallergeen, als van de afbeelding van hun favoriete personage. 

Voor kinderen die niet zo’n fan zijn van Frozen, bestaat er ook een variant geïnspireerd op de avonturen van Kung Fu Panda, de populaire animatiefilm uit 2008 van Dreamworks. Met al twee uitgebrachte films en een derde op komst, is dit ongetwijfeld één van de must-see animatiefilms van de afgelopen jaren!

Beide varianten komen op de markt in doosjes met 12 pleisters voor 3,69 euro* en zijn verkrijgbaar bij de drogisten en supermarkten in België.

*aanbevolen richtprijs

Medisch middel – Fabrikant: Plastod – 12/2014. Dit medisch product is een gereglementeerd gezondheidsproduct en drager van de CE-markering. 

Contacteer ons
Stephanie Verwimp Consultant, NewsEngine
Stephanie Verwimp Consultant, NewsEngine
Over youEngine

youEngine is de fusie van het marketing- en communicatiebureau youAntwerpen en het PR- en communicatiebureau NewsEngine. youEngine biedt een compleet pakket geïntegreerde marketing- en communicatiediensten aan met public relations, content marketing, sociale media, online marketing en offline activatie.

youEngine
Nassaustraat 39-41
2000 Antwerpen