OSTER BLENDT ZICHZELF DE BELGISCHE KEUKEN IN

Oster introduceert een nieuwe serie, ijzersterke blenders voor dagelijks gebruik. Hoewel de blender nu voor het eerst een formele introductie in de Benelux krijgt, heeft dit Amerikaanse merk zijn strepen al ruim verdiend in Noord-Amerika, Zuid-Amerika en Spanje.

Volgens Marc Berendsen, importeur van Oster, zal Oster snel terrein in België en de rest van Europa winnen "omdat premiumisation’, wat inhoudt dat men kiest voor duurzame kwaliteitsproducten, een trend is. De consument heeft het gehad met producten met een korte levenscyclus en de Oster slaat de brug tussen de wereld van luxe en functionaliteit. De buitengewone prestaties, de kwaliteit, duurzaamheid en uitstraling van Oster zorgen voor een unieke blender die ook de gastronomische Belg zal kunnen bekoren.”
 
Door de grote diversiteit aan voedsel en dranken die bereid kan worden met deze blender, is Oster een apparaat dat thuis hoort in elke Belgische keuken. Van smoothies tot sapjes, van ijs tot dipsauzen en van puree tot soepen; de Oster maalt, pureert, mengt en hakt alles tot een mooi homogeen geheel. Ook moeilijk te blenden producten zoals ijsblokjes, noten en een blok Parmezaanse kaas zijn met de Oster gemakkelijk te blenden tot het gewenste eindresultaat. Met de zomer voor de deur is dit het ideale keukenapparaat voor een overheerlijke ijskoude smoothie of cocktail, bijvoorbeeld in combinatie met een schaaltje nacho’s en zelfgemaakte dipsaus. Kijk hier voor meer inspiratie.  

De blenders van Oster hebben een krachtige motor: beide classic modellen hebben een 600W motor, terwijl de professionele Versa zelfs een 1400W motor heeft. Allemaal worden ze aangedreven door de ALL-METAL DRIVE ™, het unieke vermogen waarmee Oster zich onderscheidt. De gepatenteerde aandrijving van de blender is een uniek en exclusief stukje technologie. Door de volledig metalen aandrijving is de Oster ‘built to last’. In tegenstelling tot een volledig kunststof of metaal/kunststof aandrijving, zorgt deze geheel metalen aandrijving voor opmerkelijk minder slijtage. Daarnaast zijn alle onderdelen van de Oster reparabel. Met deze kenmerken wordt de duurzaamheid van het toestel nog maar eens benadrukt.  

De gebruiksvriendelijke Oster kan gemakkelijk uit elkaar gehaald worden voor snelle en grondige reiniging na gebruik of na reparatie van een bepaald onderdeel. De schenkkan kan in de vaatwasser en is bestendig tegen warmte wisselingen, krassen en geur. Warme soepen of juist een ijskoude gazpacho of zomerse smoothie zijn met de Oster eenvoudig te bereiden!
 
In België introduceert Oster drie verschillende blenders:
de Beehive Classic, de Beehive Classic Pro en de Versa.

The Beehive Classic van Oster:
De glazen kan van 1.25 liter is gemaakt van Boroglass™. Dit glas kan thermische schommelingen aan van wel 160 °C (-20 °C tot 140 °C), is kras en geur bestendig en kan gewoon in de vaatwasser. De blender heeft een 600W motor, een premium RVS behuizing, ALL-METAL DRIVE ™ en 3 snelheidsstanden. De blender heeft een 4-puntig mes waarmee het crushen van ijs mogelijk is. De adviesprijs is €139.00.
Klik hier voor meer informatie.
 
The Beehive Classic Pro van Oster:
Ook deze 1.25 liter glazen kan is gemaakt van Boroglass™ en heeft dezelfde motor en mesjes als de Classic. De behuizing is mat zwart en heeft een unieke afwerking waardoor deze geheel vingerafdruk en krasbestendig is. De bediening is heel simpel: 'On' en 'Pulse', een uitkomst voor cocktail liefhebbers, professionals en hobby koks. De 'Pulse' stand van de blender zorgt ervoor dat de blender op maximale snelheid werkt om grotere stukken snel fijner te maken of om kort en krachtig te mixen, bijvoorbeeld voor een cocktail. De adviesprijs van deze blender is €159,00.
Klik hier voor meer informatie.

Versa van Oster:
Performance meets nutrition: De Versa blender is keukengereedschap waar kracht en design elkaar ontmoeten. De grote maar handzame 1.9 liter Tritan™ blenderkan is voedselveilig, kras- en geurbestendig. De Versa heeft een enorm krachtige motor van 1400W motor waarmee het 6-bladige mes met meer dan 400 kilometer per uur ronddraait en 28.000 toeren per minuut bereikt. Hierdoor worden ingrediënten in zeer korte tijd glad geblend en blijven smaken en voedingsstoffen beter gespaard. Ook heeft de Versa naast een grote snelheidsknop verschillende voorgeprogrammeerde functies en een pulse-functie waardoor het mogelijk is om te pureren, malen, hakken en crushen. Homemade notenboters (zoals pindakaas), hele stukken fruit en groente zijn een makkie voor de Versa.

De adviesprijs voor deze absolute Power Blender is €399,00.
Klik hier voor een you tube filmpje van de Versa van Oster of hier voor meer informatie. 

Oster heeft voor iedere soort gebruiker een bijpassende blender. Kies je voor duurzaamheid, diversiteit en kwaliteit dan is Oster jouw nieuwe keukenbuddy.
 
De verschillende Oster modellen zijn vanaf nu verkrijgbaar bij de betere speciaalzaken.
 
Kijk hier voor het volledige assortiment. 

Stephanie Verwimp

Consultant, NewsEngine

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over youEngine

youEngine is de fusie van het marketing- en communicatiebureau youAntwerpen en het PR- en communicatiebureau NewsEngine. youEngine biedt een compleet pakket geïntegreerde marketing- en communicatiediensten aan met public relations, content marketing, sociale media, online marketing en offline activatie.

Neem contact op met