Pakjesmaand bij Fitness Center Schilde met ‘Goe Bezig actie’

Fotomodel Femke Herygers en wijnhandelaar Chris Thiran meter en peter van de actie

Op 1 december start de Goe Bezig-actie in Fitness Center Schilde. De leden van de club krijgen Goe Bezig-jetons voor elke sportbeurt of les die ze volgen. Met die jetons kunnen ze tot 31 december pakjes uitkiezen onder de kerstboom. “December is een maand die bij de meeste mensen in het teken staat van pakjes, Sinterklaas komt langs, er liggen pakjes onder de kerstboom,… En het is in die sfeer dat we onze Goe Bezig-actie organiseren”, vertellen Redgy Boens en Frederic Libert, de uitbaters van Fitness Center Schilde.

De prijzen gaan van een bon voor een restaurant, een handdoek, een fles champagne, een weekend met een Jaguar rondrijden en meer. Hoeveel jetons je voor een pakje moet sparen verschilt naargelang het pakje van vijf tot vijftien jetons. De hoofdprijs is een fles champagne van 15 liter die zal worden verloot op 31 december. Femke Herygers, fotomodel en dochter van ex-veldrijder Paul Herygers, en wijnhandelaar Chris Thiran zijn meter en peter van de actie.

“Ik hou van sporten. Niet alleen omdat ik voor mijn job in shape moet zijn, maar omdat het voor mij ontspanning is. Ik loop en fiets enkele keren per week en doe aan krachtsport onder leiding van een personal trainer in Fitness Center Schilde. Vooral op de Synrgy 360 kan ik me uitleven, dat is een toestel met acht krachtoefeningen voor een full body work-out waaraan je in groep werkt in een rotatiesysteem. Voor dit toestel krijg je twee Goe Bezig-jetons per beurt, zo val ik snel in de prijzen”, vertelt Femke met een knipoog.

Zweten en genieten

Het is de tweede keer dat het fitness centrum deze ludieke actie organiseert. “We merken dat mensen erdoor gemotiveerd geraken. Iedereen neemt deel aan de actie, onze oudere leden, jonge gasten, zelfs de iets meer teruggetrokken leden worden op sleeptouw genomen. De actie legt een soort van concurrentiedrang op, mensen dagen elkaar uit om zoveel mogelijk jetons te verzamelen. En uiteraard krijgt iedereen graag pakjes”, vertellen Redgy en Frederic.

Gezondheid en ontspanning gaan volgens de uitbaters van Fitness Center Schilde perfect samen. “We vinden het belangrijk om een goede balans te vinden tussen inspanning en ontspanning, om van het leven te genieten. En daarbij hoort zowel sport als genieten van een glaasje bubbels en lekker eten.”

Fitness wordt ontmoetingsplaats

De fitnesszaak in Schilde onderscheidt zich van grote ketens door een persoonlijke aanpak.

“Onze leden krijgen persoonlijk advies en ondersteuning. We kennen de meeste leden ook bij hun voornaam. Bovendien wordt onze zaak meer en meer een ontmoetingsplaats. Mensen spreken hier af om samen te sporten en achter een koffie of pintje te drinken.”

Elisah Van Den Heuvel

PR Consultant , NewsEngine

Frederic Libert

Fitness Center Schilde

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over youEngine

youEngine is de fusie van het marketing- en communicatiebureau youAntwerpen en het PR- en communicatiebureau NewsEngine. youEngine biedt een compleet pakket geïntegreerde marketing- en communicatiediensten aan met public relations, content marketing, sociale media, online marketing en offline activatie.

Neem contact op met