Puy du Fou

Puy du Fou werd opgericht in 1978 en is een volledig atypisch themapark. Het is een park zonder attracties dat  zijn gasten betovert met knappe shows die de geschiedenis induiken: de Vikings, de Ridders van de Ronde Tafel, de Gladiatoren, … Puy du Fou werd in maart 2012 verkozen tot beste park ter wereld. Met meer dan 2 miljoen bezoekers in 2015 is Puy du Fou uitgegroeid tot het tweede grootste park in Frankrijk en behoort het tot de top 10 van Europa.

Bij de show De Dans van de Spookvogels vliegen honderden vogels (o.a. kiekendieven, pelikanen, ooievaars, maraboes, uilen en gieren) door de lucht. Zij maken deel uit van het verhaal en vliegen rakelings over de hoofden van de bezoekers. In de show van De Vikingen vallen de Vikingen met hun drakenboten het fort van de Noormannen aan en barst een hevige strijd los waar veel vuur aan te pas komt. Tijdens de show De Ridders van de Ronde Tafel wordt één van de beroemdste legendes ter wereld uitgebeeld. De Ronde Tafel en zijn Ridders rijst op uit de bodem van de slotgracht. De show brengt je gedurende 15 minuten naar een andere universum. Voor Het Teken van de Zege keren we terug naar de derde eeuw na Christus en worden Romeinse Spelen nagespeeld in een spectaculaire Gallo-Romeinse arena. Elk jaar creëert Puy du Fou een nieuw schouwspel. In 2015 was dat De Geliefden van Verdun, dat je meevoert naar WOI waarbij je je te midden van de oorlog waant terwijl je door de loopgraven loopt.

En er zijn er nog veel meer show te beleven! www.puydufou.com/nl

Video Cinéscénie

MP4 - 11 Mb

Video De Dans van de Spookvogels

MP4 - 10.0 Mb

Video Het Teken van de Zege

MP4 - 17 Mb

Video Ridders van de Ronde Tafel

MP4 - 6.5 Mb

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over youEngine

youEngine is de fusie van het marketing- en communicatiebureau youAntwerpen en het PR- en communicatiebureau NewsEngine. youEngine biedt een compleet pakket geïntegreerde marketing- en communicatiediensten aan met public relations, content marketing, sociale media, online marketing en offline activatie.

Contact