Ramen poetsen was nog nooit zo gemakkelijk: geen strepen meer dankzij de nieuwe THOMAS windowjet 2in1

Waterdruppels en strepen zorgen ervoor dat vensters poetsen één van de minst populaire taken in het huishouden is. Het resultaat van zorgvuldig reinigen en opblinken is vaak frustrerend: de zon is nog maar nauwelijks aan het schijnen en de strepen zijn zichtbaar op het raam. De nieuwe THOMAS windowjet 2in1 ruitenreiniger combineert twee belangrijke functies – reinigen en drogen – in één apparaat en zorgt zo voor schone ramen met een enkele handbeweging zonder druppels of strepen. 

_______________________________________________________________________________

 

Comfortabel en makkelijk

Schone ramen waar u alles helder door kan zien in no time? Kinderspel dankzij de nieuwe THOMAS windowjet 2in1 en zijn gemakkelijke handgreep. Dankzij een extra brede aftrekker, een antibacteriële vuilwatertank en het lichte gewicht, is de windowjet 2in1 comfortabel en makkelijk te hanteren. Het apparaat heeft enkele accessoires voor een nog snellere en gemakkelijkere poetsbeurt, zoals een aparte spuitfles en een speciale microfiber reinigingsdoek.

Streepvrij in een mum van tijd

Voor glanzende ramen, gebruikt u eerst de aparte spuitfles en nadien de microfiber doek. De grote reinigingsdoek, bestaande uit een speciale microvezel, zorgt voor het beste resultaat zelfs bij hardnekkige vlekken. Na het poetsen kunt u met de windowjet 2in1 het vuile water verwijderen en het raam drogen. De 28cm brede ruitenreiniger met een professionele rubberen lip absorbeert waterresten zonder strepen achter te laten, zelfs bij grote oppervlakken. De antibacteriële watertank neemt het vuile water op en voorkomt dat het op vensterbanken of vloeren valt – zodat het proper maken van de ramen ook proper gebeurt.

Veelzijdig, efficiënt en economisch

Naast de schoonmaakprestaties, scoort de THOMAS windowjet 2in1 ook met efficiëntie en zuinigheid. Uitgerust met een lithium-ion batterij van 2000 mAh met 3,7 Volt, kunt u de veelzijdige ruitenreiniger compleet zonder kabels gedurende 45 minuten gebruiken. Met deze gebruiksduur kan de THOMAS windowjet 2in1 een gemiddelde van 110 vierkante meter reinigen. Het is dan ook een prima partner voor een uitgebreide reinigingsbeurt van de ramen alsook andere glazen oppervlakken, autoramen en hoge glans oppervlakken.

 

De THOMAS windowjet 2in1 en de windowjet 2in1 plus – uitgebreid met 17 cm brede aftrekker met professionele rubberen lippen voor bijzonder smalle ramen en oppervlakken – zijn nu verkrijgbaar in de winkel. Informatie over het bedrijf en andere THOMAS producten zijn terug te vinden op de website: http://www.mediamarkt.be/nl/shop/aquaplus_perfectair_crooser_windowjet_stem_wetanddry_centri.html?ga_query=thomas%20windowjet.

_______________________________________________________________________________

 

Over Thomas
Het bedrijf werd vorige eeuw opgericht door Robert Thomas en is gesitueerd in Neunkirchen, Duitsland. Vandaag is Thomas internationaal actief, maar blijft wel bewust ‘Made in Germany’, waardoor het bedrijf een hoge standaard kan aanhouden en hun klanten het beste kan aanbieden. De productie van het eerste elektrische wasmachine dat aangedreven werd door een motor, blijft één van de belangrijkste mijlpalen van Thomas. Het bedrijf wordt nog steeds geleid door de familie Thomas, waarvan nu al de vierde generatie aan het hoofd staat. In Neunkirchen in Siegerland worden alle apparaten van Thomas geproduceerd die voldoen aan de hoogste kwaliteits- en onderhoudsnormen. Apparaten van Thomas zijn beschikbaar in grote en kleine doe-het-zelf winkels doorheen Duitsland en worden online verkocht in meer dan 30 landen wereldwijd. Meer informatie vind je terug op www.robert-thomas-de

Sara Pas

youEngine

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over youEngine

youEngine is de fusie van het marketing- en communicatiebureau youAntwerpen en het PR- en communicatiebureau NewsEngine. youEngine biedt een compleet pakket geïntegreerde marketing- en communicatiediensten aan met public relations, content marketing, sociale media, online marketing en offline activatie.

Neem contact op met