RIVA Audio, bekend voor zijn Geruchtmakende Ontwerpen, lanceert de bekroonde mobiele Bluetooth® luidspreker RIVA S

De lat opnieuw hoger gelegd in het segment van de Premium Mobile Speakers

RIVA Audio, het lifestylemerk van Audio Design Experts, Inc. (ADX™), befaamd voor zijn topklasse audio-oplossingen, kondigt de lancering van de RIVA S aan, de nieuwste draadloze mobiele Bluetooth® luidspreker. De RIVA S is een Geruchtmakend Ontwerp met zijn innovatieve nieuwe functies zoals de TrueWireless™ technologie voor een echte stereo-ervaring, topprestaties dankzij de eigen Trillium™ audiotechnologie en ADX audio drivers, en tal van andere functies, zoals een hoogwaardige speakerphone en de mogelijkheid om andere toestellen op te laden via de Charge Out functie.

Deze revolutionaire mobiele luidspreker met Bluetooth® levert altijd en overal een ongeëvenaarde audio-ervaring voor personal entertainment en vormt de perfecte aanvulling voor een moderne mobiele levensstijl. Dankzij zijn kwaliteitsvolle batterij pakt de RIVA S uit met een indrukwekkende autonomie van meer dan 13 uur aan 73dB en meer dan 5 uur met het volume maximaal aan 94dB. Zo geniet u zonder probleem een ganse dag van uw muziek op het strand, in de tuin of op het terras. Of zelfs aan het zwembad, want de luidspreker krijgt een IPX4-label mee waarmee wordt aangeduid dat het toestel vanuit elke richting spatwaterdicht is. En de TrueWireless™ technologie tilt uw soundbeleving nog een niveau hoger wanneer u twee RIVA S speakers synchroniseert er er een fysiek linker- en rechterkanaal voor stereo ontstaat zodat ook uw HiFi-ervaring mobiel wordt.

RIVA Audio blijft trouw aan de eigen Trillium audio-technologie van ADX om een meeslepende sound van hoge kwaliteit te leveren. De unieke Trillium audioprocessing verdiept de audio-ervaring terwijl de kracht van het audiosignaal zonder veel compressie wordt gereproduceerd. Trillium Surround zal de audio-visuele ervaring voor muziek, films, video games, tv en nog veel meer verder opwaarderen.

"De RIVA S is ontworpen om geruchtmakend te zijn!", verklaart Rikki Farr, RIVA Audio en ADX Chairman en Chief Creative Officer. "RIVA S laat u alle instrumenten en stemmen duidelijk beluisteren, zodat u de echte bas kan horen, alle drums, de passie, de nuance, de woordexpressie, kortom alles wat zo zorgvuldig bedacht werd in de opnamestudio. In de verpakking vindt u alles wat u nodig hebt om op reis te gaan of om uw buurman een muzikaal bezoekje te brengen. U staat niet voor extra aankopen want we hebben er zelfs als eerste merk ter wereld een unieke phono EQ-functie op voorzien, waarmee u uw vinylplaten kan afspelen via de RIVA S. Wie de vergelijking met gelijkaardige producten maakt op vlak van geluid, functies of accessoires zal vaststellen dat de RIVA S een ongeëvenaard aanbod is."

De RIVA S levert ongeëvenaarde geluidskwaliteit dankzij zijn 3 full-range, op maat gemaakte, 40mm ADX drivers en 4 aangepaste dubbele basradiatoren die aangedreven worden door een topklasse versterker met 30 Watt vermogen. De draadloze Bluetooth® geluidskwaliteit is daarbij nog verbeterd dankzij de AptX® technologie. De speaker is voorzien van talrijke unieke en handige functies, zoals een speakerphone die kristalheldere conference calls mogelijk maakt met zijn technologie die noise en echo onderdrukt, een USB Charge Out waarmee u mobiele apparaten kan opladen zonder dat u zich bij een stopcontact bevindt. RIVA Audio voorziet de bediening van de luidspreker met gebruiksvriendelijke capacitieve druktoetsen, die ook in het donker opvallen. De RIVA Audio app laat de gebruiker dan weer toe om zijn luisterervaring te beheren van op zijn smartphone of tablet. De RIVA Audio app is gratis beschikbaar voor iOS via de App Store℠ of voor Android™ via Google Play™.

Het is niet verwonderlijk dat de RIVA S in 2015 en de Turbo X in 2014 tijdens CES in Las Vegas werden bekroond met CES Innovations Award Honoree. De RIVA S is beschikbaar bij geselecteerde RIVA-dealers aan een adviesprijs van 249 euro.

Over RIVA AUDIO

RIVA Audio ontstond uit een eenvoudig en opmerkelijk idee: dat de legendarische audio-goeroe Rikki Farr, die aan het hoofd van ADX staat, samen met gepassioneerde ontwerpers, gepatenteerde ingenieurs, bekende rock 'n’ rollers en leiders uit de retailsector een klinkend alternatief zou aanbieden voor de middelmatige audioproducten die vandaag op de markt zijn. RIVA Audio verstaat de kunst van de audio-tuning die in combinatie met de beste componenten leidt tot de realisatie van bekroonde producten voor mensen met een passie voor muziek en die topprestaties, meerwaarde en een verrijking van hun moderne levensstijl voor zich opeisen. RIVA is een filosofie en een nieuwe norm die op uitdagende wijze het idee ontkracht dat mensen, die geen fortuin aan luidsprekers spenderen maar de ontluisterende ervaring van blikkerige muziek moeten ondergaan. RIVA Audio is gevestigd in Zuid-Californië en van daaruit creëren en ontwerpen ze de RIVA productfamilie. Surf voor meer informatie over RIVA naar www.rivaaudio.com.

 

Over Audio Design Experts, Inc (ADX):

ADX is gedreven om de wijze waarop mensen over high performance audio denken opnieuw uit te vinden. Dankzij de innovatieve ontwerpen van ADX, zijn intellectuele eigendom en patenten, gewaardeerde business partners en de vele jaren creatieve ervaring, is de onderneming in staat om om vooruitstrevende hard- en software voor audiosystemen te ontwikkelen die binnen het budget van elke klant passen.

Contacteer ons
Stephanie Verwimp Consultant, NewsEngine
Stephanie Verwimp Consultant, NewsEngine
Over youEngine

youEngine is de fusie van het marketing- en communicatiebureau youAntwerpen en het PR- en communicatiebureau NewsEngine. youEngine biedt een compleet pakket geïntegreerde marketing- en communicatiediensten aan met public relations, content marketing, sociale media, online marketing en offline activatie.

youEngine
Nassaustraat 39-41
2000 Antwerpen