Strijd tegen muggen met etherische oliën

Mercurochrome® lanceert een nieuw gamma producten met natuurlijke bestanddelen tegen insecten. Binnen dit gamma biedt Mercurochrome® een roller, een lichaamsspray en een armband. 

44% van alle vrouwen en 3 Belgen op 10 gebruiken af en toe wel eens etherische oliën. Consumenten willen steeds vaker producten met natuurlijke bestanddelen. Mercurochrome® gaat in op deze algemene vraag van de consument door nu drie anti-insecten producten op de markt te brengen die uit minsens 95% natuurlijke bestanddelen bestaan. Deze anti-insecten producten zijn de eerste in hun soort die verkrijgbaar zijn in de gewone supermarkt en drogisterij.

Roll-on met etherische oliën
De etherische oliën die in deze roller gebruikt worden zijn gekend om hun verzachtende eigenschappen. Indien er al insectenbeten aanwezig zijn op het lichaam, helpt deze roller dus om het ongemak dat daaruit voortkomt te verzachten.

De inhoud van deze roller is verrijkt met etherische olie op basis van pepermunt en plantaardige olie van zachte amandelen, wat bekend is om zijn voedende en verzachtende eigenschappen.

De roller heeft een inhoud van 10 ml, waarvan 95% van de ingrediënten natuurlijk is. Het bevat etherische oliën van Niaouli, pepermunt en lavandin. De roller is verkrijgbaar aan een richtprijs van 5,99 euro*. 

Lichaamsspray 2 in 1 met etherische oliën
De formule van deze spuitbus biedt 2 in 1, zowel bescherming als kalmering voor de huid, dankzij krachtige en complementaire natuurlijke bestanddelen. De etherische oliën die zorgen voor een onmiddellijke bescherming zijn die op basis van geranium en citriodiol. Na het aanbrengen van de inhoud op het lichaam zorgen deze oliën voor een efficiënte wering van muggen gedurende 7 uur en dit in zowel gematigde klimaatzones als in tropische zones.
De etherische oliën op basis van lavendel en aloë vera hebben dan weer een kalmerend effect op de huid. Met één enkele toepassing ben je dus beschermd tegen muggen gedurende 7 uur én wordt ook de huid gekalmeerd.

De spray heeft een inhoud van 100 ml, waarvan 99% van de ingrediënten natuurlijk is. Hij is verkrijgbaar aan 10,99 euro*. 

Armband
Geraniol is het actief bestanddeel van deze armband en dat is afkomstig van de plant cymbopogon. De armband heeft een afstotende werking tot 1 meter rondom de armband. Die werking blijft efficiënt tot 3 à 4 weken na opening van de verpakking. De armband is verstelbaar, waardoor die geschikt is voor zowel volwassenen als kinderen vanaf 36 maanden. De band biedt bescherming in gebieden waar er geen malaria heerst. 

De verpakking bevat één armband en bestaat voor 100% uit natuurlijke bestanddelen. De band is verkrijgbaar aan 9,99 euro*.

De drie producten zijn vanaf vandaag verkrijgbaar in België in de Belgische supermarkten en drogisterijen.

Geruik biociden enkel op een veilige manier. Lees voor gebruik aandachtig de gebruiksaanwijzing en de productinformatie.

*Richtprijs

Contacteer ons
Stephanie Verwimp Consultant, NewsEngine
Stephanie Verwimp Consultant, NewsEngine
Over youEngine

youEngine is de fusie van het marketing- en communicatiebureau youAntwerpen en het PR- en communicatiebureau NewsEngine. youEngine biedt een compleet pakket geïntegreerde marketing- en communicatiediensten aan met public relations, content marketing, sociale media, online marketing en offline activatie.

youEngine
Nassaustraat 39-41
2000 Antwerpen