Thomas introduceert de eerste cycloonstofzuiger zonder stofzuigerzak die dierenhaar verwijdert en de ruimte verfrist

Belgen houden van huisdieren. De meest populaire huisdieren bij Belgen zijn katten gevolgd door honden. Zachte poten of niet – huisdieren laten altijd sporen achter. Zelfs wanneer het appartement net is schoongemaakt, blijven dierenhaartjes verschijnen en kan dit onaangename geuren veroorzaken. Genoeg is genoeg. Thomas lanceert de ideale oplossing voor dit probleem: de Thomas Cycloon Hybrid is de eerste hybride cycloonstofzuiger die geen stofzuigerzak nodig heeft, dierenhaar grondig verwijdert en de ruimte weer fris maakt. Het biedt een oplossing voor twee veelvoorkomende problemen waarmee dierenliefhebbers vaak worden geconfronteerd.

De Cycloon Hybrid Pet & Friends verwijdert dierenhaar en slechte geurtjes, terwijl de Thomas Cycloon Hybrid LED Parquet zorgt voor een uitstekende reiniging van parketvloeren. Het futuristische ontwerp van deze toestellen is niet hun enige unieke eigenschap. Thomas revolutioneert door hun geavanceerde technologie die is ontwikkeld in Duitsland. De modellen verwijderen zowel vuil, dierenhaar als stof en zuiveren merkbaar de lucht tot wel 100%. Niet alleen tapijten, tegels en meubels worden schoongemaakt, ook de lucht wordt schoner.

Beide modellen beschikken over revolutionaire cycloonstofzuigertechnologie die grondig stofzuigen mogelijk maakt. Dankzij een speciale bypass-aandrijftechnologie hebben de toestellen een vermogen van 1.400 watt en dit resulteert in een zeer efficiënte vacuümprestatie. Zelfs mensen met allergieën kunnen weer diep ademhalen. De innovatieve Thomas Cycloon easyBOX verwijdert zelfs het fijnste allergene stof.

Dankzij de verwijderings- en vergrendelingstechnologie is het ledigen van de easyBOX eenvoudig en hygiënisch. Allergieën worden niet verergerd door het allergene fijnstof. Gebruikers kunnen daarnaast genieten van een bijzonder grondige reiniging van hun huis met behulp van de geïntegreerde AQUA fresh box. Vuil en stof komen terecht in water en kunnen niet langer ontsnappen in de omgevingslucht. Zelfs onaangename geuren worden niet alleen afgedekt, maar ook verwijderd.

De expert voor dierenliefhebbers

Pootafdrukken hier, zandsporen daar en dierenhaar doorheen het huis. Vuil van huisdieren is moeilijk te vermijden. Dankzij de veelzijdige accessoires is de Cycloon Hybrid Pet & Friends een perfecte partner voor eigenaren van huisdieren. De innovatieve stofzuiger is beschikbaar in het oranje, wit en grijs. Het speciale mondstuk voor dierenharen is ideaal voor het stofzuigen van tapijten, tegels, laminaat en linoleum, terwijl het turbomondstuk zorgt voor het grondig verwijderen van dierenhaartjes op traditionele bevloering.

De meegeleverde accessoires zoals een mondstuk voor het verwijderen van dierenhaar van meubilair, het extra lange spleetmondstuk en de zuigborstel zorgen voor het efficiënt verwijderen van dierenhaar. Bovendien biedt de handige allrounder tal van technische highlights die het stofzuigen van grote ruimtes vergemakkelijkt. De stofzuiger is uitgerust met een zuigslang, een telescopische zuigbuis – inclusief vergrendelknoppen – en een 8 meter lange kabel waardoor Thomas grote flexibiliteit garandeert tijdens het schoonmaken.

Het parket reinigen in no time

Honden, katten en andere huisdieren laten soms vuil achter op vloeren zoals parket. Hier komt de Thomas Cycloon Hybrid LED Parquet van pas. Het witte, blauwe of grijze model verrijkt het assortiment van huishoudelijke apparaten dankzij het meegeleverde Clean Light Floor mondstuk dat grondige reiniging onder kasten met behulp van ledlampen mogelijk maakt.  

Op bovenstaande modellen wordt steeds garantie van 2 jaar verleend. De oranje, witte en grijze Cycloon Hybrid Pet & Friends is beschikbaar voor € 299,95 en de witte, blauwe en grijze Cycloon Hybrid LED Parquet kost € 349,95. De oranje en zwarte Thomas Cycloon Family & Pets kost € 329,95 en is exclusief online beschikbaar. Meer informatie over Thomas en producten van Thomas is beschikbaar op www.robert-thomas.de of op de Facebookpagina van het bedrijf. 

Over Thomas
Het bedrijf werd vorige eeuw opgericht door Robert Thomas en is gesitueerd in Neunkirchen, Duitsland. Vandaag is Thomas internationaal actief, maar blijft wel bewust ‘Made in Germany’, waardoor het bedrijf een hoge standaard kan aanhouden en hun klanten het beste kan aanbieden. De productie van het eerste elektrische wasmachine dat aangedreven werd door een motor, blijft één van de belangrijkste mijlpalen van Thomas. Het bedrijf wordt nog steeds geleid door de familie Thomas, waarvan nu al de vierde generatie aan het hoofd staat. In Neunkirchen in Siegerland worden alle apparaten van Thomas geproduceerd die voldoen aan de hoogste kwaliteits- en onderhoudsnormen. Apparaten van Thomas zijn beschikbaar in grote en kleine doe-het-zelf winkels doorheen Duitsland en worden online verkocht in meer dan 30 landen wereldwijd. Meer informatie vind je terug op www.robert-thomas-de

180215_Thomas_Folder Thomas Cycloon Hybrid Pet & Friends NL.pdf

PDF - 1.1 Mb

Claudia Petré

Account Manager, youEngine

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over youEngine

youEngine is de fusie van het marketing- en communicatiebureau youAntwerpen en het PR- en communicatiebureau NewsEngine. youEngine biedt een compleet pakket geïntegreerde marketing- en communicatiediensten aan met public relations, content marketing, sociale media, online marketing en offline activatie.

Contact