THOMAS LANCEERT STOFZUIGER VOOR ACTIEVE SENIOR

Thomas Crooser Silver Lite als high-tech stofzuiger voor 50-plussers

Thomas, een Duits bedrijf dat stofzuigers op basis van waterfiltering op de markt breng, lanceert nu een stofzuiger gericht op senioren. Thomas speelt hierbij in op de vergrijzing van de bevolking en de bijhorende noden die daarbij komen kijken.  

Vandaag de dag is één derde van de wereldbevolking ouder dan 55 jaar. Thomas richt zijn pijlen nu op deze belangrijke bevolkingsgroep door een stofzuiger te ontwikkelen met de noden van deze 50-plussers in het achterhoofd.

XL Afstandsbediening
De Thomas Crooser Silver Lite heeft verschillende handige hulpmiddeltjes die het stofzuigen voor deze doelgroep makkelijker en aangenamer maakt. Zo is de stofzuiger vrij klein (42cm x 23 cm), erg licht (4,7kg) en heel stil (71dB). Dat maakt het toestel makkelijk hanteerbaar tijdens iedere schoonmaakbeurt.
Het beschikt ook over een afstandsbediening die geïntegreerd is in de slang van de stofzuiger en waarvan de knoppen extra groot zijn. Op die manier kunnen de senioren, zonder dat ze voorover hoeven te buigen, de zuigkracht aanpassen en het toestel aan of uit zetten.
De 13 meter lange snoer zorgt er dan weer voor dat je de draad niet voortdurend hoeft te veranderen van stopcontact om het ganse huis door te kunnen komen.

Energieklasse A
De Crooser Silver Lite is uitgerust met een Blue CleenAir HEPA 13 filter, waardoor het toestel fijn stof, bacteriën en allergenen uit de lucht kan filteren, een belangrijk pluspunt voor allergielijders. Daarenboven heeft het een vermogen van  slechts 650 watt. Daardoor kreeg de Crooser Silver Lite het label van Energieklasse A toegewezen.

De Thomas Silver Crooser Lite is verkrijgbaar bij Media Markt voor 229,95 euro.

 

-EINDE-

Over Thomas
Het bedrijf werd vorige eeuw opgericht door Robert Thomas in Duitsland. Vandaag is Thomas internationaal actief, maar blijft wel bewust ‘Made in Germany’, waardoor het bedrijf de hoge standaard kan aanhouden. Het bedrijf wordt nog steeds geleid door de familie Thomas, waarvan nu al de vierde generatie aan het hoofd staat. In Neunkirchen in Siegerland werden de eerste innovatieve stof- en waszuigers met de unieke AQUA⁺ waterfiltering ontwikkeld en geproduceerd.


 

Contacteer ons
Stephanie Verwimp Consultant, NewsEngine
Stephanie Verwimp Consultant, NewsEngine
Over youEngine

youEngine is de fusie van het marketing- en communicatiebureau youAntwerpen en het PR- en communicatiebureau NewsEngine. youEngine biedt een compleet pakket geïntegreerde marketing- en communicatiediensten aan met public relations, content marketing, sociale media, online marketing en offline activatie.

youEngine
Nassaustraat 39-41
2000 Antwerpen