Thomas Pet & Family, de perfecte stofzuiger voor dierenliefhebbers

Je vloer in een handomdraai terug proper nadat je huisdier zijn sporen achterlaat

Thomas stelt de Pet & Family voor, de stofzuiger binnen hun gamma die zich speciaal richt tot huishoudens met dieren. Dierenharen, slijksporen en ander hardnekkig vuil zijn kinderspel voor dit model. 

Met de herfst komt ook weer de regen in het land en dus ook de slijk en modder. Omdat we allemaal van onze huisdieren houden, maar ze vaak binnen en buiten lopen zonder eerst poten te vegen, is er nu de Thomas Pet & Family.

De dierenhaar-vlekken-reiniger
De Thomas Pet & Family is een stofzuiger zonder zak die werkt op basis van watertechnologie. Hierdoor worden stof, vuil en haren van huisdieren gebonden in leidingwater, zodat de stofdeeltjes ook later niet meer opnieuw in de lucht kunnen ontsnappen.
Het sproeidruksysteem zorgt er dan weer voor dat zelfs diepzittend vuil en hardnekkige vlekken op tapijten, zetels en auto-interieurs goed en effectief verwijderd worden door het gebruik van water.

De stofzuiger beschikt over drie speciale mondstukken: het omschakelbare opzetstuk dat zowel geschikt is voor tapijten als voor harde ondergronden, de turbo tapijtmond waarmee je makkelijk alle haren uit tapijten verwijderd krijgt en de brede meubelzuigmond, waarmee haren en vuildeeltjes makkelijk verwijderd worden uit bekleding of meubelstoffen.

Karakteristieken
Dit zijn de karakteristieken van de Thomas Pet & Family:

-Het toestel kan nat- en droogzuigen, wat wil zeggen dat het gewoon stofzuigt, maar ook vocht en water kan opgezogen worden.

-Door het AQUA+ filtersysteem worden dierenharen, huisstof en huismijt betrouwbaar en geurvrij in water gebonden

-Het toestel beschikt over een speciale wasbare hygiënefilter

-Het zuigvermogen kan in drie standen geplaatst worden, met ECO_Controle

-Het beschikt over een speciaal sproeidruksysteem

-Het toestel verwijdert snel en grondig vlekken

-Het beschikt over een actieradius van 11 meter.

 

-EINDE-

Over Thomas
Het bedrijf werd vorige eeuw opgericht door Robert Thomas in Duitsland. Vandaag is Thomas internationaal actief, maar blijft wel bewust ‘Made in Germany’, waardoor het bedrijf de hoge standaard kan aanhouden. Het bedrijf wordt nog steeds geleid door de familie Thomas, waarvan nu al de vierde generatie aan het hoofd staat. In Neunkirchen in Siegerland werden de eerste innovatieve stof- en waszuigers met de unieke AQUA⁺ waterfiltering ontwikkeld en geproduceerd.

 

 

 

Contacteer ons
Stephanie Verwimp Consultant, NewsEngine
Stephanie Verwimp Consultant, NewsEngine
Over youEngine

youEngine is de fusie van het marketing- en communicatiebureau youAntwerpen en het PR- en communicatiebureau NewsEngine. youEngine biedt een compleet pakket geïntegreerde marketing- en communicatiediensten aan met public relations, content marketing, sociale media, online marketing en offline activatie.

youEngine
Nassaustraat 39-41
2000 Antwerpen