THOMAS STELT LUXE STOFZUIGER VOOR

Thomas ontwikkelt stofzuiger speciaal voor parket- en laminaatvloeren

Thomas, een bedrijf gespecialiseerd in stof- en waszuigers  met en zonder stofzak, verstevigt haar positie op de Belgische markt. Thomas stelt nu de Aqua⁺ Multi Clean X10 voor, een sproei-, zuig- en luchtreiniger speciaal ontwikkeld voor parket- en laminaatvloeren. 

Het Duitse familiebedrijf Thomas viert zijn honderdjarig bestaan en is nu aan zijn vierde generatie toe. Het zet nu ook in op de Belgische markt met enkele stofzuigers op basis van waterfiltering. Thomas staat erop dat gebruikte grondstoffen duurzaam ingezet worden en met de nieuwste techniek verwerkt worden.

Nooit meer wachten tot je vloer droog is
Mensen met een parket- of laminaatvloer in huis zijn vaak gedoemd tot een lange zoektocht naar de juiste producten om hun vloer correct te behandelen. Met de Aqua⁺ Multi Clean X10 is dat nu voorgoed verleden tijd. Het toestel zuigt niet enkel het stof op, maar reinigt ook meteen je vloer.

Door middel van een speciaal sproeidruk systeem wordt de vloer gereinigd met een minimum aan vocht. Het waterfilteringsysteem maakt dat het achtergebleven vocht ook meteen weer opgezogen kan worden. Nooit meer uren wachten dus tot je weer over de vloer kan lopen.

Allergievriendelijk
De stofzuiger beschikt over een filter die zorgt voor een hoge filtering van fijn stof; Daardoor vermindert de concentratie van pollen en allergenen en komt er frissere, zuivere binnenlucht in de plaats. Dankzij de binding van stofdeeltjes in het water, wordt er licht vochtige lucht uitgeblazen. Doordat vochtige lucht zwaarder is dan droge lucht, komt het fijne stof in de uitgeblazen lucht op de grond terecht in plaats van te gaan rond dwarrelen in de ruimte, wat zorgt voor een merkbare verbetering bij symptomen van allergieën.

Karakteristieken
Dit zijn de karakteristieken van de Thomas Aqua+ Multi Clean X10 Parquet:

-Droogzuigen

-Speciale wasbare hygiënefilter

-1 700 Watt (natzuigers en gecombineerde nat- en droogzuigers zijn vrijgesteld van het energielabel)

-3 traps-zuigvermogenmet ECO-control

-Geïntegreerde afstandsbediening in handgreep voor de regeling van de zuigkracht en de aan-en uitschakeling van de stofzuiger

-Traploze regeling van de zuigkracht aan het apparaat

-Speciaal sproeidruk systeem

-Zacht mondstuk voor parketreining met vocht

-Hoogwaardig, flexibel textiel incord-slang

-8m kabellengte

-Automatische kabelopwikkeling

-11 m actieradius

-Tweevoudige parkeerstand

-Allergievriendelijk: 100% afscheiding van pollen

-Made in Germany

 

De Muti Clean X10 is verkrijgbaar aan 399 euro. 

 

 

Over Thomas
Het bedrijf werd vorige eeuw opgericht door Robert Thomas in Duitsland. Vandaag is Thomas internationaal actief, maar blijft wel bewust ‘Made in Germany’, waardoor het bedrijf de hoge standaard kan aanhouden. Het bedrijf wordt nog steeds geleid door de familie Thomas, waarvan nu al de vierde generatie aan het hoofd staat. In Neunkirchen in Siegerland werden de eerste innovatieve stof- en waszuigers met de unieke AQUA⁺ waterfiltering ontwikkeld en geproduceerd. 

Gebruiksaanwijzing Multi Clean X10

PDF - 3.1 Mb

Stephanie Verwimp

Consultant, NewsEngine

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over youEngine

youEngine is de fusie van het marketing- en communicatiebureau youAntwerpen en het PR- en communicatiebureau NewsEngine. youEngine biedt een compleet pakket geïntegreerde marketing- en communicatiediensten aan met public relations, content marketing, sociale media, online marketing en offline activatie.

Contact