THOMAS wint German Innovation Award

THOMAS wint German Innovation Award

Pioniersgeest en innovatieve kracht gekoppeld aan een gevoel van traditie, dat is waar het Duitse bedrijf THOMAS voor staat. THOMAS biedt stofzuigers van Duitse makelij aan die steeds volgens de hoogste kwalitatieve normen worden geproduceerd. Hiervoor heeft THOMAS de prestigieuze German Innovation Award gewonnen.  

Het CYCLOON HYBRID assortiment van THOMAS werd de winnaar in de categorie huishoudelijke apparaten. “We zijn erg blij met deze prijs. Voor ons is het ook een bevestiging dat we op de goede weg zijn met onze innovatieve producten en hoge kwaliteitsnormen”, legt Manfred Donath, marketingmanager van THOMAS uit.

De modellen van de THOMAS CYCLOON HYBRID werden eind 2017 geïntroduceerd en zorgden voor innovaties op de markt. Ze zijn speciaal ontwikkeld voor eigenaren van huisdieren en het zijn de eerste stofzuigers die grondig droog en nat vuil verwijderen. Het filtert zelfs het fijnste stof uit de lucht en verfrist tegelijk de ruimte.

Dit wordt mogelijk gemaakt door de implementatie van twee innovatieve filterdozen die afhankelijk van het gewenste resultaat in de stofzuiger worden geplaatst. De THOMAS CYCLOON easyBOX scheidt grof vuil zoals dierenhaar en allergene fijne stof in twee verschillende kamers. Dankzij de AQUA-FreshAir-Box worden dierenharen, stof en geurmoleculen in het water geabsorbeerd en wordt de lucht voor 100% vernieuwd.

Indien je interesse hebt om de THOMAS CYCLOON HYBRID uit te testen, mag je steeds een mailtje sturen naar claudia.petre@youengine.be 

German Innovation Award
Deze award erkent producten en oplossingen uit verschillende sectoren die opvallen door hun gebruiksgemak en toegevoegde waarde in vergelijking met bestaande oplossingen. De jury van de Innovation Award bestaat uit vertegenwoordigers van verschillende sectoren zoals industrie, wetenschap en financiën.

Over Thomas
Het bedrijf werd vorige eeuw opgericht door Robert Thomas en is gesitueerd in Neunkirchen, Duitsland. Vandaag is Thomas internationaal actief, maar blijft wel bewust ‘Made in Germany’, waardoor het bedrijf een hoge standaard kan aanhouden en hun klanten het beste kan aanbieden. De productie van het eerste elektrische wasmachine dat aangedreven werd door een motor, blijft één van de belangrijkste mijlpalen van Thomas. Het bedrijf wordt nog steeds geleid door de familie Thomas, waarvan nu al de vierde generatie aan het hoofd staat. In Neunkirchen in Siegerland worden alle apparaten van Thomas geproduceerd die voldoen aan de hoogste kwaliteits- en onderhoudsnormen. Apparaten van Thomas zijn beschikbaar in grote en kleine doe-het-zelf winkels doorheen Duitsland en worden online verkocht in meer dan 30 landen wereldwijd. Meer informatie vind je terug op www.robert-thomas-de

Contacteer ons
Claudia Petré Account Manager, youEngine
Claudia Petré Account Manager, youEngine
Over youEngine

youEngine is de fusie van het marketing- en communicatiebureau youAntwerpen en het PR- en communicatiebureau NewsEngine. youEngine biedt een compleet pakket geïntegreerde marketing- en communicatiediensten aan met public relations, content marketing, sociale media, online marketing en offline activatie.

youEngine
Nassaustraat 39-41
2000 Antwerpen