Uitnodiging persmoment: Vlaams minister van energie Bart Tommelein huldigt eerste energie-efficiëntieproject bij kmo Kegels & Antwerpen in

Kegels & Van Antwerpen is eerste kmo die via esco-contract en met de steun van Partcipatiemaatschappij Vlaanderen effectief zijn schouders onder energiepact zet

*** Info onder embargo ***

Beste journalist

Nog te weinig ondernemingen in Vlaanderen investeren vandaag in hun energie-efficiëntie. Studies van Unizo wijzen uit dat kmo’s gemiddeld 20% energie kunnen besparen. Het ontbreekt kleine bedrijven echter vaak aan middelen om deze investeringen zelf te financieren, zonder aan competitiviteit in te boeten. De Vlaamse investeringsmaatschappij PMV investeert daarom 20 miljoen euro tegen 2020 in Energy Service Companies of esco-bedrijven. Dat zijn private organisaties die kmo’s ondersteunen bij het realiseren van hun energiebeleid.

Kegels & Van Antwerpen, een verzekeringsmakelaar uit Antwerpen, is de allereerste kmo in Vlaanderen die gebruik maakt van een esco-contract (in samenwerking met Helexia Flanders) en die de steun van PMV krijgt om zijn energie-efficiëntie aan te pakken en te verbeteren.  

Vlaams minister van energie Bart Tommelein zal op dinsdag 4 september aanwezig zijn om dit energie-efficiëntieproject officieel in te huldigen.

Waar?
Kegels & Van Antwerpen
IJzerlaan 11
2060 Antwerpen

Wanneer?
Dinsdag 4 september om 15u

  • Introductie door Luc Van Antwerpen Kegels & Van Antwerpen
  • Toelichting over hoe ESCO's bedrijven helpen energie-efficiënter te worden door Jan Viroux van Helexia Flanders
  • Toelichting Gedeputeerde provincie Antwerpen Luk Lemmens
  • Afsluiting door Vlaams Minister voor Energie Bart Tommelein

We hopen u te  mogen verwelkomen op dinsdag 4 september. Graag bevestigen via elisah.vandenheuvel@youengine.be of 0475 37 86 59.

 

Met vriendelijke groeten

Elisah Van Den Heuvel

 

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over youEngine

youEngine is de fusie van het marketing- en communicatiebureau youAntwerpen en het PR- en communicatiebureau NewsEngine. youEngine biedt een compleet pakket geïntegreerde marketing- en communicatiediensten aan met public relations, content marketing, sociale media, online marketing en offline activatie.

Neem contact op met