Voor echte mannen en dierenliefhebbers: de nieuwe Thomas BOXER stofzuiger

Voor echte mannen en dierenliefhebbers: de nieuwe Thomas BOXER stofzuiger

Het huis stofzuigen is voor velen niets nieuws. Maar hoe zit het met de garage, de binnenplaats of de auto die een grondige schoonmaakbeurt nodig hebben? Of die vervelende pootafdrukken van je huisdier? De nieuwe, veelzijdige BOXER stofzuiger van Thomas is er om jou hierbij een handje te helpen. Deze stoere stofzuiger van Duitse makelij zorgt voor de grondige reiniging van zowel binnen als buiten, en komt in klassiek grijs met kleurrijke accenten in het oranje. Dankzij het sproei-extractiesysteem verwijdert de Thomas BOXER vlekken, vuil en dierenhaar van zelfs stoffering en autostoelen. Kortom, deze krachtige stofzuiger is een must-have voor elke man en dierenliefhebber die zijn plek proper wil.

Een speciale drukpomp pompt zoet water naar de waterdichte wet & dry stofzuiger vanuit de 3,6 liter tank. Dankzij het mondstuk voor tapijten en harde ondergronden wordt het reinigen van natuursteen, tegels, linoleum en kunststof kinderspel. Met het bekledingsmondstuk van Spruehex verwijdert de slimme stofzuiger vetten, vuil en onaangename geuren van tapijtvloeren en stoffering in slechts een vingerknip – gewoon even sprayen en stofzuigen. Het verwijderde vuil wordt opgeslagen in de watertank van 6 liter. Het speciale mondstuk voor dierenhaar is ook inclusief en verwijdert zonder enige moeite al het dierenhaar in je huis.

De 1.400W stofzuiger biedt nog tal van andere voordelen. De BOXER beschikt over een praktische bumper om zo meubels, hoeken en randen te beschermen tijdens het stofzuigen. Andere voordelen: een 10 meter lange kabel zorgt voor een bewegingsradius van 13 meter, een handige draaggreep zorgt ervoor dat je de stofzuiger van 9,7 kilogram comfortabel kan verplaatsen en het speciale mondstuk van 36 centimeter lang zorgt voor een grondige reiniging van hoeken en smalle spleten. Een stofzuigerborstel en andere speciale mondstukken maken de accessoires van deze stofzuiger compleet.

De nieuwe Thomas BOXER is nu beschikbaar aan 193€. Meer informatie over het bedrijf en andere producten kan je terugvinden op http://www.thomashelps.com/

Over Thomas
Het bedrijf werd vorige eeuw opgericht door Robert Thomas en is gesitueerd in Neunkirchen, Duitsland. Vandaag is Thomas internationaal actief, maar blijft wel bewust ‘Made in Germany’, waardoor het bedrijf een hoge standaard kan aanhouden en hun klanten het beste kan aanbieden. De productie van het eerste elektrische wasmachine dat aangedreven werd door een motor, blijft één van de belangrijkste mijlpalen van Thomas. Het bedrijf wordt nog steeds geleid door de familie Thomas, waarvan nu al de vierde generatie aan het hoofd staat. In Neunkirchen in Siegerland worden alle apparaten van Thomas geproduceerd die voldoen aan de hoogste kwaliteits- en onderhoudsnormen. Apparaten van Thomas zijn beschikbaar in grote en kleine doe-het-zelf winkels doorheen Duitsland en worden online verkocht in meer dan 30 landen wereldwijd.

 

Contacteer ons
Claudia Petré PR Consultant , youEngine
Claudia Petré PR Consultant , youEngine
Over youEngine

youEngine is de fusie van het marketing- en communicatiebureau youAntwerpen en het PR- en communicatiebureau NewsEngine. youEngine biedt een compleet pakket geïntegreerde marketing- en communicatiediensten aan met public relations, content marketing, sociale media, online marketing en offline activatie.

youEngine
Nassaustraat 39-41
2000 Antwerpen