youAntwerp en NewsEngine fuseren tot youEngine

Sterke combinatie van communicatie via online en offline media

Het publicrelationskantoor NewsEngine en het digitale marketingbureau youAntwerp vormen voortaan samen het nieuwe agentschap youEngine, dat een geïntegreerd pakket aan communicatiediensten aanbiedt, met specialisatie in marketing via digitale media. Het bedrijf opereert vanuit Antwerpen en levert momenteel al communicatiediensten aan een twintigtal bedrijven en organisaties die actief zijn in diverse economische sectoren waaronder Lenovo, Diageo, Toerisme Knokke-Heist, Suez, Pink Ribbon, LeasePlan en TomTom.

NewsEngine nv is een gevestigde waarde en kan bogen op meer dan twintig jaar ervaring in public relations en communicatie voor bedrijven in de Benelux. youAntwerp bvba is nog maar twee jaar actief, maar het bouwde in een recordtijd een stevige reputatie op inzake digitale media- en marketingcampagnes.

Bettina Geysen, kersvers CEO van youEngine nv: “Onze nieuwe onderneming combineert tientallen jaren ervaring in traditioneel media-management met content marketing en conversatiemanagement. We hebben intussen een stevige expertise inzake digitale marketing en sociale media opgebouwd. Bedrijven willen vandaag immers een geïntegreerd online/offline marketing- en communicatiebeleid voeren. We kunnen hen nu het beste van beide werelden - optimaal communiceren via zowel traditionele media als nieuwe media - aanbieden.

YouAntwerp bvba is de onderneming van Aimé Van Hecke en Bettina Geysen. Bettina was in een vorig leven netmanager bij de VRT en leidde er tevens het departement digitale media.  Aimé Van Hecke was o.a. directeur televisie bij de VRT en CEO van Sanoma.

NewsEngine nv werd midden jaren negentig opgericht door Ben Geysen en kan prat gaan op een indrukwekkend palmares van succesvolle pr- en communicatiecampagnes, dit voor zowel business-to-business als business-to-consumer bedrijven in België en de Benelux.

Vanuit hun kantoren in Antwerpen organiseren momenteel twaalf vaste medewerkers van youEngine nv een compleet pakket aan geïntegreerde marketing- en communicatieservices, waaronder public relations, content marketing, social media management en geïntegreerde online/ offline activatie. Meer informatie op www.youengine.be

Contacteer ons
Over youEngine

youEngine is de fusie van het marketing- en communicatiebureau youAntwerpen en het PR- en communicatiebureau NewsEngine. youEngine biedt een compleet pakket geïntegreerde marketing- en communicatiediensten aan met public relations, content marketing, sociale media, online marketing en offline activatie.

youEngine
Nassaustraat 39-41
2000 Antwerpen