youEngine voegt extra girlpower toe aan geolied team na krachtige groei

Het digitale media- en marketingbureau youEngine breidt uit met drie nieuwe powerwomen.  Nadat eerder dit jaar Liesbet Geldhof en Mieke Van Eyck het team kwamen versterken, is nu ook An Plasmans aangetrokken. De personeelsuitbreiding komt er na een krachtige groeibeweging van het Antwerpse bedrijf.

An Plasmans vervoegt het team van accountmanagers bij youEngine. Zij komt over van bij Who’s That Girl en Wow To Go waar ze acht jaar gewerkt heeft als marketing- en PR verantwoordelijke. An heeft veel ervaring op het vlak van copywriting en storytelling, maar staat ook sterk in haar schoenen op vlak van social media. Bij youEngine zal An instaan voor de accounts van onder meer PeopleWare en het Facilitair Bedrijf.

Liesbet Geldhof is recent afgestudeerd als master in meertalige professionele communicatie aan de Universiteit Antwerpen. Zij heeft eerste werkervaringen opgedaan bij Stad Antwerpen als webredacteur en bij het communicatiebureau Prophets als junior content conceptor. Liesbet zal de accountmanagers ondersteunen voor PeopleWare, Motorola en Diageo.

Mieke Van Eyck kent het medialandschap door en door. Ze werkte eerder op de redactie van VTM NIEUWS, waar ze achter de schermen instond voor de planning van verschillende projecten. Maar ze heeft ook werkervaring opgedaan bij onder meer VRT en Woestijnvis. Mieke zal de rol van senior account executive opnemen en onze accountmanagers bijstaan op de accounts van onder meer Lenovo en Motorola, Hip Estates en Werner & Mertz.

Zaakvoerster Bettina Geysen: “youEngine heeft al een grote groei meemaakt sinds zijn ontstaan in 2017. We zijn heel blij dat we onze rangen hebben versterkt met drie straffe madammen. Ze hebben ook alle drie een heel andere achtergrond, waardoor ze mooi complementair zijn met de rest van ons team”.

YouEngine is een creatief media- en marketingbureau uit Antwerpen. Het bureau wordt geleid door Aimé Van Hecke en Bettina Geysen. Zij staan aan het hoofd van een team van 14 mensen. YouEngine beheert de communicatie van onder meer Pink Ribbon, Lenovo & Motorola, Diageo, Hays en het Facilitair bedrijf.

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over youEngine

youEngine is de fusie van het marketing- en communicatiebureau youAntwerpen en het PR- en communicatiebureau NewsEngine. youEngine biedt een compleet pakket geïntegreerde marketing- en communicatiediensten aan met public relations, content marketing, sociale media, online marketing en offline activatie.

Neem contact op met